Így lehet ez életetek legromantikusabb nyara - 5 imádnivaló ötlet

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Úgy érzed, itt az ideje némi romantikát csempészni a kapcsolatotokba? Erre kiváló időszak a nyár, azon belül is a szabadság, amikor mindenki felszabadultabb. Na, de milyen ötletekkel dobhatod fel a hangulatot?

Reggeli az ágyba Kép forrása: hellofashionblog.com

Őszintén: mikor reggeliztetek utoljára ágyban? A többség nem kerít erre olyan gyakran sort, elvégre csak keveseknek van idejük reggelente hosszan az ágyban időzni. Nem úgy a szabadság alatt! Ilyenkor, ha többször nem is, néha biztos időt tudtok szánni rá, hogy ágyban fogyasszátok el a reggelit.

Ha te ébredsz fel előbb, gyorsan készíts valami finomat, lehetőleg halkan, hogy tényleg meglepetés legyen a nap első étkezése. Díszítsd fel szépen a tálcát, esetleg egy kedves üzenetet is írhatsz, így garantált a romantikus ébredés!

Tipp: Ugyanilyen hangulatos tud lenni, ha hosszasan kávéztok a balkonon, mégpedig pizsamában.

Piknik a szabadban Kép forrása: jojotastic.com

A piknik hangulatát sokan alábecsülik, pedig nagyon romantikus tud lenni, feltéve, hogy mindent gondosan előkészítesz. Mindenképpen olyan helyet válasszatok, ahonnan szép a kilátás, és nem zavar titeket a tömeg, hiszen az könnyen elronthatja a hangulatot.

Ha úgy adódik, estefele is mehettek, és így megnézhetitek a naplementét.

És hogy mit csomagolj? A romantika jegyében olyan apróbb falatkákat, amik igazi ízbombaként hatnak majd, pl. sajtokat, szőlőt, fügét, bort, koktélparadicsomot, minőségi sonkát. Ne feledkezz meg az édességekről sem, készíts teasüteményeket, de a csokit inkább mellőzd, hiszen könnyen megolvadhat a melegben.

Tipp: Mindenképpen vigyél hűtőládát, így a jéghideg koccintóról is gondoskodhatsz.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019