Így kezeld a pasidat, ha "anyuci kedvence" típus

Berényi Nóri
Írta: ,

Néha azért jogosan kérdezzük meg magunktól, hogy hova tűntek az igazi férfiak, azok, akik nem az anyukájukat hívják, ha éppen nehézségbe ütköztek, vagy csak azért, hogy meglegyen a napi beszélgetés adagjuk. Ráadásul ezeknek az anyósoknak szinte képtelenség megfelelni már, ami a fiúk jövendőbeliét illeti. Nos, ezer és egy okot tudnánk mondani, hogy miért kerüld el messzire ezt a típust, de, ha már éppen benne vagy egy ilyen szituációban, megmutatjuk, hogyan kezeld mindkettejüket.

Már az elején tisztázd le a dolgokat! Kép forrása: pinterest.com

A legjobb, ha már az elején megfigyeled, hogy a párod milyen kapcsolatot ápol az édesanyjával. Az már egy árulkodó jel, ha a pasid igényli a mindennapos kommunikációt anyukájával.

Nem azért, mert ciki, hanem azért, mert egy egészséges, felnőtt férfi sokkal inkább a párjával tenné ezt meg.

Ráadásul, ha minden örömét és bánatát inkább osztja meg vele, mint veled, akkor az sok mindent elárul partneredről.

Tisztázd vele már kezdetekkor, hogy téged ez zavar és kérd meg, hogy legalább ne előtted öntse ki szívét a mamának.

Meg se próbálj közéjük állni! Kép forrása: bridalguide.com

Sok nő ott rontja el a dolgot, hogy megpróbál anya és fia közé állni, ezzel pedig előre megássa kapcsolatuk sírját.

El kell fogadnod, hogy te ebből csak vesztesként kerülhetsz ki, mivel egy ilyen típusú férfinak mindig az anyukája lesz az elsőszámú nő az életében.

Ha eldöntötted, hogy te ettől függetlenül szereted a párodat és elfogadod ezzel együtt, akkor el kell fogadnod az anyukáját is.

Azzal csak árthatsz magatoknak, ha döntéshelyzet elé állítod a párodat, mert könnyen lehet, hogy ebben a csatában te maradsz alul.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019