Így ismerd fel a mérgező párkapcsolatot – Már ez az 5 kérdés segíthet

Zabolai Margit
Írta: ,

A mérgező kapcsolatokat néha éppen belülről a legnehezebb felismerni, ezért nem árt, ha időről időre felteszed magadnak az alábbi kérdéseket. Ne feledd, hogy dolgozni egy kapcsolatért korántsem ugyanaz, mint feláldozni a boldogságodat azért, mert nem akarsz egyedül maradni!

Jól érzem magamat a kapcsolatomban?

Gondolj bele, hogy általánosságban milyen érzésekkel tölt el a kapcsolatod.

Pozitív energiákat ad? Erősebbnek, magabiztosabbnak érzed magadat tőle? Sokat nevettek a pároddal? Vagy éppen konfliktusforrásként, feszültségként, állandó harcokként jelenik meg előtted a viszonyotok?

Természetesen még a boldog, egészséges kapcsolatokban is lehetnek időszakok, amikor éppen nem felhőtlen örömöt jelentetek egymás számára, de ha általánosságban inkább több rossz, mint pozitív érzet kapcsolódik a viszonyotokhoz, az több mint intő jel lehet.

Segít a kapcsolatom, hogy jól érezzem saját magamat? Kép forrása: tumblr, haleyyelah

Vitathatatlan tény, hogy a saját boldogságodért te vagy a felelős, de amikor érzelmi viszonyba kerülsz valakivel, megadod neki a lehetőséget, hogy az önbizalmadat, boldogságodat megerősítse, vagy éppen megtorpedózza az önbecsülésedet.

Ha a kapcsolatod miatt folyton megkérdőjelezed magadat, ha lemondasz dolgokról azért, hogy a párodnak megfelelj, ha valaki nem egyszerűen építő kritikát fogalmaz meg a te érdekedben, hanem folyamatosan megkérdőjelezi és kritizálja a döntésedet, az nem egy egészséges kapcsolat jele.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019