Így biztosan nem szúrod el! Randizási szabályok, hogy jól sikerüljön az első találkozás

Balatoni Dóra
Írta: ,

Az első randira többnyire mindenki kissé idegesen, feszengve megy el. Gyakran túlságosan meg akarunk felelni a másiknak és emiatt szúrjuk el az egészet. Ha szeretnéd, hogy jól süljön el az első találkozás és legyen folytatás is, olvasd el cikkünket, amelyben felsoroljuk, mi az, amit mindenképp érdemes elkerülnöd!

Közhelyként hangzik, mégis az egyik legfontosabb dolog, hogy az első randin légy önmagad. Természetes, hogy igyekszel a legjobb oldaladat megmutatni, de semmiképp ne próbálj másabbnak tűnni, mint amilyen vagy.

Hidd el, egy idő után mesterkéltnek fog tűnni a viselkedésed és egyébként is, kinek jó, ha becsapod a másikat? Hagyd, hogy a valódi személyiséged fogja meg a pasit, így akár hosszú távú kapcsolat is kialakulhat a randiból!

Lehet, hogy szégyellős típus vagy, ráadásul már sokat csalódtál, mégis ha szimpatikusnak találod a pasit, érdemes már első alkalommal megnyílnod előtte. Mesélj el neki magadról néhány személyes történetet és beszélj bátran az érzéseidről, mik azok a dolgok, amelyeket igazán szeretsz.

Így hamar felfedezhetitek, mik azok a tevékenységek vagy hobbik, amelyek közösek bennetek. Mutasd meg neki, hogy alapvetően pozitív ember vagy és van önbecsülésed. Ezekkel hamar meghódíthatod a másikat.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019