Így befolyásolja a szerelmi életedet, ha van egy háziállatod

Kerekes Vivien
Írta: ,

Képzeld csak el az alábbi jelenetet! Egy srác délutáni sétára indul a labradorjával, majd a park mellett egy lány megpillantja őket, és odamegy megsimogatni a kutyust. A fiúval beszélgetni kezdenek, a szimpátia adott, telefonszámot cserélnek, néhány hét múlva pedig már túl vannak az első randikon. Akár egy amerikai film forgatókönyvében, igaz? Pedig valójában ez nem is olyan ritka!

Az már régóta köztudott tény, hogy ha van háziállatod, a lelki világod sokkal kiegyensúlyozottabbá válik.

Valószínűleg erről az tehet, hogy kevésbé érzed egyedül magad, és rengeteg szeretet kapsz ettől az élőlénytől.

Egy statisztikából most pedig az is kiderült, hogy még a szerelmi életed is sokkal izgalmasabb lehet, ha van egy kutyád.

A felmérés készítésénél 1600 férfit és nőt kérdeztek meg arról, hogyan is befolyásolja az ismerkedési lehetőségeket a háziállat tartása.

És a válaszok alapján elég pozitív képet alkothatunk!

Ők a legjobb szárnysegédek Kép forrása: prettyfluffy.com

A megkérdezettek 90%-a ugyanis azt felelte, hogy a kutyájuk segítségével sokkal több emberrel ismerkedtek meg.

Sőt, úgy tűnik, ők a legjobb szárnysegédek is, hiszen 50% árulta el, hogy a házi kedvencük miatt sikerült már beszélgetésbe elegyedniük olyan személlyel, akivel szívesen randiztak volna.

És voltak, akik el is jutottak a romantikus találkozóig!

A kutyák pedig nem csak beszédtémának jók, hiszen már bebizonyosodott, hogy az emberekben képesek megnövelni az oxitocin szintjét, amit a szerelem hormonjainak is neveznek.

Szóval ezért érezzük magunkat olyan boldognak, ha játszunk velük.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019