Igaz történet: 3 love story, ami nem az első pillantással kezdődött

Fehér Vera
Írta: ,

Ha még keresed az Igazit, biztosan te is lepörgettél már többféle romantikus filmet a fejedben arról, hogy hol és hogyan ismered majd meg őt. De olyan forgatókönyved volt már, hogy egy régi osztálytársad, haverod, szomszédod vagy évek óta nem látott kollégád lesz, akibe váratlanul belehabarodsz? Három igaz szerelmi történetet gyűjtöttünk össze, amelyekben a lányok nem ismeretlen srácba szertettek bele, viszont boldogabbak már nem is lehetnének!

Buliról bulira I. Kép forrása: EastOnEvents.com

Iván (39) és Léna (28) egy szilveszteri bulin ismerkedett meg 7 évvel ezelőtt.

Mindketten tartós kapcsolatban éltek, ezért egyikük sem akart ismerkedni, de mégis váltottak pár szót, ami végül személyeskedő vitában torkollt.

Az elkövetkező két évben mindketten szakítottak előző párjukkal, és pár havonta összefutottak különböző bulikban, a rengeteg közös barát miatt.

Akkoriban hol Léna volt más srác társaságában, hol Iván érkezett az aktuális barátnőjével, így nem volt soha olyan a helyzet, hogy jobban megismerjék egymást.

 

Buliról bulira II. Kép forrása: tumblr, Southern Charmer

Egészen egy másik év végi zártkörű partiig, ahol ismét csupa közös ismerős volt, rengeteg közös téma, és valahogy egész este mindig ugyanahhoz az asztalhoz keveredtek.

Innentől te is ki tudod találni a folytatást, ugye?

Azért Iván utólag annyit elárult, hogy amikor először találkoztak két dolog maradt meg benne Lénáról, hogy milyen szép a dekoltázsa és hogy mennyire fiatal még.

Léna pedig azt jegyezte meg, hogy a srác sokkal fiatalabbnak tűnt – főleg a viselkedése miatt...

A korkülönbség sosem okozott nehézséget köztük, imádják egymást, 4 éve házasok, és már született egy kislányuk is.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019