Kor, testmagasság és pénz – 5 dolog, ami igaz szerelemben nem számít

Írta: ,

Nem kell feltétlenül kétségbeesni, ha a szőke hercegről kiderül, hogy barna béreslegény, fehér ló helyett pedig szamárháton érkezik. Rámutatunk néhány körülményre, ami valódi boldogság esetén mégsem annyira fontos, mint ahogy azt az ember lánya kívülállóként hiszi. 

A kora Kép forrása: pexels

Az életkor csupán egy szám – nem több, de nem is kevesebb annál.

Önmagában nem sokat jelent, ha a kedvesed túl fiatal hozzá, hogy emlékezzen tinédzserkorod legnagyobb slágereire, mint ahogy az sem, hogy ha világra jöttedkor már a középiskolás éveit töltötte.

Ettől még rengeteg közös vonásotok lehet, ami megalapozza a közös jövőtöket.


Tudtad? Az igaz szerelem 10 legfőbb ismérve


Az értékrend ugyanis sokkal inkább függ a többi környezeti tényezőtől, mintsem a kortól – kivéve, persze, ha egy középkori lovaggal hozott össze a sors, aki elvárja, hogy a távollétében viselj erényövet.

Mivel azonban ennek viszonylag kicsi az esélye, nem számít, hány gyertya van a tortáján. A korkülönbség csakis egyéb problémák megléte mellett állhat közétek.

A testmagassága Kép forrása: pexels

Láttál már az utcán olyan boldog párt, hogy a fiú alacsonyabb volt a lánynál?

Noha a nők evolúciós okból gyakran úgy fogalmazzák meg, hogy a számukra ideális partner legyen náluk magasabb és szélesebb, Ámor nem mindig kapja elő a mérőszalagot, mielőtt nyilakat lövöldözget.

Semmi rossz nincs abban, ha nagyon alacsony vagy elképesztően magas pasi iránt vonzódsz. Van az a lelki-szellemi kapocs, ami felülírja az alapvető fizikai elvárásokat.

Persze, ilyenkor előfordulhat, hogy a mesebeli hercegre vonatkozó listád többi pontját is át kell értékelned – de ez inkább előny. Legalább rájössz, mi a legfontosabb számodra, s aszerint dönthetsz!