Még nem találtad meg az igaz szerelmet? 5 érv, hogy nem szabad feladnod

Sándor Alexandra
Írta: ,
Még nem találtad meg az igaz szerelmet? 5 érv, hogy nem szabad feladnod

Elkönyvelted, hogy igazi boldogság csak a mesében van, mert egytől egyik selejtesek a valódi férfiak? Ne csodálkozz, ha folyton csak a várakozásaidnak megfelelő tapasztalattal leszel gazdagabb… De most itt az ideje, hogy magad mögött hagyd az efféle korlátokat!

Vonzerőd teljében vagy

Te is tudod, hogy a vonzerő még véletlenül sem az aktuális testsúlyodon vagy a ruhaméreteden múlik, hanem azon, hogy miként érzed magad a bőrödben.

Ennek megfelelően csak rajtad múlik, szeretnél-e életed legszexibb formájában tündökölni mondjuk két perc múlva, vagy pedig csak sajnálod magad a vélt vagy valós testi „hibák” miatt.

Tegyél meg mindent azért, hogy a lehető legjobban érezd magad! Csak te tudhatod, hogy ehhez edzés kell inkább, vagy pedig egy hatalmas pizza.

Az élet örömeit élvezve ugyanis valószínű, hogy a társad is hamarabb rád talál majd…

A szőke herceg nem létezik

Rossz hír, hogy objektív értelemben tökéletes pasi nem létezik – bár talán mégsem akkora tragédia ez, hiszen elég unalmas figura lenne szegény. Jó hír viszont, hogy olyan igenis akad, aki tökéletes a számodra!

Persze, ehhez nem árt tudnod, hogy tulajdonképpen mire és kire is vágysz, illetve mit szeretnél kapni egy párkapcsolattól. Azonosítsd az eddigi párkeresési mintádat, és fedezd fel benne az esetleges buktatókat!

Ha például elhatároztad, hogy kizárólag egy negatívnak érzékelt, csalódásgyanús típus bukik rád, ne csodálkozz a várakozásod újbóli meg újbóli beigazolódásán… 

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!