5+1 ok, amiért jó, ha idősebb pasival randizol

Balatoni Dóra
Írta: ,

Ha idősebb pasival randizol, légy laza és semmiképp ne stresszelj a korkülönbség miatt! Nem szabad problémaként felfognod, el sem hinnéd, mennyi előnye lehet annak, ha a párod már kissé tapasztaltabb és komolyabb. Cikkünkben olyan tényeket gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek elűzni a bizonytalanságodat.

Az egyik legnagyobb előnye annak, ha idősebb pasival jársz, hogy több a tapasztalata van, mint neked az élet szinte minden területén, és ebből te is profitálhatsz.

Legyen szó karrierről vagy esetleg párkapcsolatról, ő biztosan tudja, mit miért csinál és hogy mit akar elérni az életben.

Nem csak tanácsokat érdemes tőle kérned, az együtt töltött idő alatt szinte észrevétlenül is tanulhatsz tőle és általa bölcsebbé is válhatsz.

Nem stresszel a szüleiddel való találkozás miatt Kép forrása: blog.troygrover.com

Bizonyára már volt néhány barátnője előtted, ezért tudja, hogyan viselkedjen a szülők előtt. A legelső találkozáskor sem stresszel, nyugodtan kezeli a helyzetet.

Az alkalomnak megfelelően öltözik fel, udvariasan és tisztelettudóan viselkedik. Sőt tapasztalatának hála van rá esély, hogy nagyon is jól ki fog jönni a szüleiddel.

Lesznek közös témáik, jól megértik majd egymást. Neked is jobb érzés az, ha a szüleid elfogadják a választottadat.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv