Ezért szeret sok nő idősebb pasival randizni - De ezek a buktatói!

Írta: ,

Ma már egyáltalán nem furcsa, ha idősebb pasival randizol, hiszen egyre többen hisznek abban, hogy a szerelemben nincsen korhatár. Mégis, ha egy idősebb srácot szemeltél ki magadnak, akkor fontos, hogy néhány dologra odafigyelj, mert ami először izgalmasnak hathat, az később még nehézségeket okozhat. Mai írásunkban hoztunk neked néhány okot, amiért szinte biztos, hogy te is szívesen randiznál egy érettebb sráccal, de megmutatjuk azt is, hogy ez miként hozhatja magával a kapcsolat kudarcát is.

A hajnalig tartó bulizás már jó eséllyel nem az ő stílusa, hiszen ezen az életszakaszon ő már valószínűleg rég átesett.

Ez pedig amennyire elsőre nagyon szimpatikus lehet – hiszen ő nem fog éjszakánként kimaradozni – úgy lehet nagyon frusztráló később, hiszen erősen benne van a pakliban, hogy nem lesz kedve veled sem kimozdulni - táncról, zenéről, buliról nem is beszélve.

Nem várhatod el tőle, hogy magára erőltesse egy-egy ilyen éjszaka teljes nyűgét. Tartsd tiszteletben a döntését és inkább a legjobb barátnődet invitáld meg. Egyébként is, egy-egy csajos este sosem árt, ugye?

Ha idősebb sráccal kezdesz, akkor jó ha tudod, hogy minőségi és talán drágább italt fog választani az itallapról. Ezt pedig nem azért teszi, mert nagyképű, hanem azért, mert ő már túl van azon az életcikluson, amikor a mennyiségé volt a főszerep.

Egy barátaival töltött estén neki már sokkal inkább számít az, hogy egy jó minőségű ital mellett beszéljék meg az élet nagy dolgait, mintsem az, hogy kúszva menjen haza hajnali négykor.

Mielőtt belevágnál egy ilyen kapcsoltba inkább mérlegeld, hogy Te itt tartasz-e már és eléggé késznek érzed-e magad egy igazi felnőtt kapcsolatra - és itt nem az italokról van szó, hanem a nyugodtabb, tudatosabb és minőségibb életvitelről.