Az idősebb pasikhoz vonzódsz? Ez lehet az oka

Berényi Nóri
Írta: ,
Az idősebb pasikhoz vonzódsz? Ez lehet az oka

Kép forrása: marthastewartweddings.com

Ha jobban belegondolsz, a férfi szót általában csak a 30 évesnél idősebbekre használjuk – előtte fiú, srác, pasi... Persze sok függ az illető kiállásától, stílusától, vonásaitól, de tagadhatatlan, hogy minél idősebb valaki, annál férfiasabb. Biztosan te is tudnál mondani például egy olyan idősebb színészt, akit nagyon szexinek tartasz – de mi van akkor, ha valaki kizárólag az idősebb férfiakhoz vonzódik?

Határozottabbak, tapasztaltabbak, igazi férfiak Kép forrása: ssheart.com

Ez persze nem túl fair a fiatalabb korosztállyal szemben, hiszen ezen tulajdonságok az életkorból adódóan fakadnak, de akkor is ezek a jellemzők azok, melyek igazi férfivá teszik őket.

Ők már nem agyalnak sokat cselekvés előtt, mert tudják, hogy egy nőnek mire van szüksége és mivel lehet őt levenni a lábáról – éppen ezért nem árt résen lenni, mert könnyen lehet, hogy mások a szándékaitok.

Persze az is előfordulhat, hogy komolyan gondolja a dolgot veled, ahhoz viszont, hogy ennek a végére járj, muszáj kockáztatnod.

Biztonságot nyújtanak Kép forrása: sincerelykinsey.com

És itt most nem az anyagi biztonságra gondolunk, bár nyilván az is nagyon fontos, ha valakivel hosszabb távra tervezel. Ami ennél is fontosabb egy nőnek, az a lelki biztonság.

Érezni azt, hogy bármit elmondhatsz neki, mindenben támogat, és ezáltal megszülethet benned az „otthon vagyok” érzés, ami egy nagyon nagy kincs. Talán már a családalapítás gondolatával is eljátszottál, és elképzelted, milyen remek férj és apa lenne. Mellette igazi nőnek érezheted magad, nincs benned több megfelelési kényszer.

Sok húszas éveiben járó fiú még nem látja a fától az erdőt, a nők többségében viszont ilyenkor már felmerül a családalapítás gondolata, ezért nem tudnak azonosulni az ellenkező nem hasonló korú képviselőivel. Persze azért nem lehet általánosítani, hiszen rengeteg függ a családi háttértől, értékrendtől is, de az biztos, hogy az idősebb korosztály már nyitottabb és érettebb ilyen tekintetben.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv