7 idézet, amit kötelező elolvasnod egy szakítás után

Kerekes Vivien
Írta: ,
7 idézet, amit kötelező elolvasnod egy szakítás után

Egy falat sem megy le a torkodon, egész nap csak feküdnél, és még arra sincs erőd, hogy kimozdulj otthonról. A szakítás legalább annyira megterheli a szervezetedet, mint egy csúnya betegség, és még 100%-os gyógyír sem létezik rá. Ha nemrég ért véget a kapcsolatod és úgy érzed, ez a szörnyű időszak sosem múlik el, olvasd végig ezt a 7 idézetet, és máris fényesebbnek látod majd az elkövetkező hónapokat. 

Lépj tovább! Kép forrása: barefootblonde.com

Nem létezik olyan dolog az univerzumban, ami megállíthatna attól, hogy továbblépj és újrakezdd az életed. - Guy Finley

Nem bizony! Nincs olyan férfi, aki néhány szép emlékkel képes lenne egy olyan erős, magabiztos nőt visszatartani, mint amilyen te vagy. Még ha folyamatosan úgy is érzed, hogy visszafelé haladsz, ez közel sincs így.

Fogj egy naplót, és fejezd be minden este az alábbi mondatot: "Már x napja, hogy szakítottunk, én pedig úgy érzem magam..." Hidd el, amikor egy hónappal később visszaolvasod a legelejétől, máris látni fogod, mekkora változáson mentél keresztül, mindössze 30 nap alatt.

Engedd el a múltat Kép forrása: stocksy.com

Elengedni valakit azt jelenti, hogy ráébredtél: néhány ember része a múltadnak, de nem része a jövődnek. - Steve Maraboli

Olyan ez, mint a régi általános iskolás barátok, akik lassan eltűntek az életedből. Fontosak voltak számodra, számtalan közös emléketek van, mégis, néhányan egyszerűen csak más úton indultak el, mint te.

Kihatással voltak arra a személyre, aki végül lett belőled - pont, mint az exed. Nem baj, hogy csak egyetlen fejezet volt az életedben, hiszen még nagyon sok oldal van hátra életed könyvéből. Úgyhogy ragadj tollat, és írd meg úgy, hogy aztán mindenki ilyen történetre vágyjon!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!