Idegesítő mondatok, amiket minden szingli megkap legalább egyszer

Kerekes Vivien
Írta: ,

Ha esetleg évek óta szingli vagy, biztos, hogy kapásból fel tudnál sorolni egy tucat idegesítő kérdést, amit az ismerőseid feltettek már neked. A nagy családi eseményekről nem is beszélve, amikor az összes rokon arra kíváncsi, miért nincs még pasid, vagy még jobb, vőlegényed? Összegyűjtöttük, milyen bosszantó kommentekkel, kérdésekkel találhatja szembe magát az, akinek már régóta nincs párja.

"Randizol most valakivel? Miért nem?" Kép forrása: taginstant.com

A Szex és New York című sorozatban a lányok mindig épp randiztak valakivel, de a való életben nem ilyen izgalmas egy szingli lány élete.

A munka mellett elég nehéz ismerkedni, a barátnőink nem érnek rá folyton bulizni (pláne, ha ők kapcsolatban vannak), az utcán pedig ritkán futunk össze szimpatikus férfiakkal, akik még le is szólítanak minket.

Szóval, lényegében ezért nem randizunk most senkivel.

"Hogy-hogy nincs barátod?" Kép forrása: milkcocoa.co.kr

A klasszikus kérdés, ami úgy tűnik, sosem megy ki a divatból.

Tegye fel az az egyedülálló nő a kezét, aki ezt a mondatot még ne hallotta volna legalább ezerszer!

Valószínűleg nem sok kar lendült most a magasba.

Igazából erre nem is létezik jó válasz, hiszen eláruljuk: fogalmunk sincs, miért nincs pasink.

Egyszerűen csak nem találkoztunk olyan személlyel, akivel összekötnénk az életünket, és inkább vagyunk egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019