Felfedezed magadon? Ezek a jelei, hogy hajlamos vagy a hűtlenségre

Szirák Viki
Írta: ,

A hűség elengedhetetlen része a párkapcsolatoknak, ezért is fontos képben lenned arról, mennyire őszinte veled a pasid. Azonban sokan elsiklanak egy másik fontos részlet felett; az, hogy te mennyire vagy elkötelezett és hűséges legalább ennyire elengedhetetlen a hétköznapok során. Az alábbi öt jel pedig arra utal, hogy hajlamos vagy a hűtlenségre!

Hiába élsz párkapcsolatban, magadtól csak akkor említed meg ezt egy ismeretlen társaságban, ha egyenesen rákérdeznek?

Például elmész bulizni a barátnőiddel, és leszólít egy kedves srác a pultnál, akivel beszélgetésbe elegyedsz általános témákról. Ez idő alatt pedig egyszer sem hozod szóba azt, hogy egyébként van pasid, noha lehetőséged lenne rá.

Azt gondolnád, ártalmatlan dologról van szó, és úgysem találkozol többet azzal a pasival, de ha jobban belegondolsz, nem túl őszinte okok húzódnak meg a háttérben!

Valószínűleg tudod, hogy ennek hatására a srác tovább állna, te pedig azt még nem szeretnéd, ezért úgy vagy vele, hogy az elhallgatás nem hazugság; pedig nem sok választja el egymástól a kettőt!

Önmagában még nincs gond azzal, hogy szeretsz egyedül lenni, de ha ezt a kis énidőt jobban élvezed, mint azt, amikor végre együtt lehetsz a pasiddal, az nem utal túl jó dologra a jövőtöket tekintve.

Ebben az esetben valószínűleg nem vagy igazán boldog a kapcsolatodban, hiszen keresed a lehetőséget arra, hogy szabad teret kapj - ám előfordulhat, hogy ezt még magadnak sem láttad be, és a függetlenségeddel magyarázod a dolgot.

Szintén erre utal az is, ha nagyon sok időt töltesz a barátaid társaságában, és simán lemondod a pasiddal megbeszélt programot azért, hogy a csajokkal legyél.