Megtaláltad a hozzád illő pasit, csak sajnos rossz az időzítés?

Szirák Viki
Írta: ,
Megtaláltad a hozzád illő pasit, csak sajnos rossz az időzítés?

Kép forrása: unsplash

Volt már olyan, hogy egy pasival minden klappolt volna, csak épp az időzítés nem? Amikor megismerkedtetek, pont kapott egy szuper munkaajánlatot egy másik országban, vagy épp egy olyan életszakaszban jártál, amikor nem álltál készen egy új kapcsolatra. Rengeteg körülmény tehet arról, hogy végül miért nem marad együtt két ember; az alábbi élethelyzetekben pedig épp ez áll a szakítások hátterében. Ezt azért is fontos tudnod, mert a későbbiekben még előfordulhat, hogy találkoztok, és bizony van olyan, hogy érdemes adni egy esélyt az exnek. Ezek mind olyanok!

Túl fontos számára a karrierje Kép forrása: unsplash

Mindenki szeretné megteremteni az anyagi biztonságot és valóra váltani az álmait, de sokaknak a karrierjük nem csak emiatt fontos. Vannak emberek, akik már gyerekkoruk óta szeretnének állatorvosként vagy híres riporterként dolgozni, és ez olyannyira a szemük előtt lebeg, hogy minden más felett prioritást élveznek.

Különösen a húszas és harmincas évek alatt fordul elő, hogy nagyon sokan a munkájukra fókuszálnak, emiatt pedig a szerelemre nem marad idejük.

Ha egy olyan pasival találkozol, aki még hétvégén is bent marad az irodában, és hazaérve is a munkával foglalkozik, azzal sajnos még egy ideig nem igazán tudsz komoly kapcsolatot kialakítani.

Előbb-utóbb úgy éreznéd, hogy nem vagy fontos számára, és ez fokozatosan vezetne a szakításig.

Nem lépett még tovább az exén Kép forrása: unsplash

Ez sajnos mindannyiunkkal megtörtént már: voltunk már abban a szerepben, hogy valaki velünk heverte ki a csalódását, és olyanban is, amikor mi nem léptünk még tovább egy korábbi csalódásból. Ilyenkor te is érzed, hogy minden nagyon jól működik kettőtök között, egy hullámhosszon vagytok, és nagyon jól is érzitek magatokat a másik társaságában.

Ugyanakkor sokat gondolsz még a régi barátodra, és szíved mélyén tudod, hogy ha felkeresne, ismét adnál neki egy esélyt. Ez fordítva is előfordulhat.

Ilyenkor előbb-utóbb az új pasival véget ér a kalandod, és csak évekkel később döbbensz rá arra, hogy mennyire szuper férfivel hozott össze az élet, de az időzítés nem is lehetett volna rosszabb...

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?