5+1 tanács, hogy helyre hozd a megromlott párkapcsolatodat

Kiss Tímea
Írta: ,
5+1 tanács, hogy helyre hozd a megromlott párkapcsolatodat
Egy párkapcsolatra számos dolog rányomhatja a bélyegét; a minden napi stressz, a megfelelési kényszer, a rohanás és az anyagi problémák – mind kiváltó okai lehetnek a kapcsolat megromlásának. Ha nem szeretnél te is ebbe a csapdába esni, és szeretnéd helyrehozni a kettőtök között kialakult gondokat, akkor fogadd meg tippjeinket!
Járj a kedvében!
A mai felgyorsult, rohanó világban sokszor megfeledkezünk a legfontosabb dolgokról, és olykor szeretetünket sem mutatjuk ki kellőképpen.
 
Pedig hidd el, párodnak biztosan jól esne egy kis figyelmesség; várd otthon kedvenc ételével, vagy lepd meg egy kis aprósággal. Nem kell nagy dolognak lennie, a lényeg, hogy érezze, törődsz vele.
A kommunikáció fontossága
Sok kapcsolatban előfordul, hogy a felek alig beszélgetnek egymással, és emiatt észrevétlenül eltávolodnak egymástól. Ne kövesd el te is ezt a hibát!
 
Egy fárasztó munkanap után akármennyire fáradt vagy, szánj időt arra, hogy érdeklődően végighallgatod, hogy milyen volt a napja, és te is beszámolsz neki arról, hogy mennyire fárasztó vagy stresszes napod volt.
 
Érezze, hogy az élete része vagy, akivel mindent megbeszélhet, még az apróságnak tűnő dolgokat is. 

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!