Honnan tudhatod, hogy ideje szintet lépni? - Mérföldkövek a kapcsolatodban

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Minden kapcsolatot különböző szintek alkotnak, amiket általában meg kell lépni ahhoz, hogy boldogok lehessetek együtt. Persze, nem mindenkinek létfontosságú az esküvő, vagy éppen a családalapítás, de a legtöbben ezeket is alapvetőnek ítélik meg. De honnan tudhatod, ha ideje továbblépni?

Ismerkedés szintje Kép forrása: harpernoelphotography.com

A legelső szinten még csak éppen ismerkedtek egymással, próbáljátok kitalálni, mit is szeretne a másik.

Időnként teljesen egyértelmű, hogy komoly szándékkal közeledik feléd, és ezt nem is titkolja, míg máskor jóval bonyolultabb a helyzet, például le kell zárnia egy korábbi kapcsolatát.

Honnan tudhatod, hogy ideje továbblépni?

Egyre többet gondolsz rá, éjjel vele álmodsz, elképzeled, milyen lenne mellette az élet, akkor is, ha az oda vezető út meglehetősen rögös és nehézkes. Szeretnéd sokkal jobban megismerni, minél többet akarsz róla megtudni: a gyermekkoráról, a munkájáról, a terveiről.

Bár megeshet, hogy nem minden maximálisan szimpatikus benne, ezektől könnyedén el tudsz tekinteni, jól egymásra hangolódtatok és sokat beszélgettek. Úgy érzed, ő végre megdobogtatta a szívedet.

 

Járás szintje

A járás szintje maga a boldogság. Végre nincs titkolózás, finomkodás, vagy épp sötétben tapogatózás, teljesen egyértelművé teszitek magatok és környezetetek számára, hogy egy párt alkottok.

Megismerkedtek a másik családjával, barátaival, élvezitek a közösen töltött időt, és mindenekelőtt a egymás társaságát. Teljes a rózsaszín köd.

Honnan tudhatod, hogy ideje továbblépni?

Többször alszotok együtt, szinte már együtt is laktok, de mindkettőtöknek ott van a B-terv, a saját lakás, vagy a szülői ház. Úgy érzed, ezt a biztonságot nyújtó hátteret érte fel tudnád adni, hiszen megbízol benne, és ennél már csak az tehetne boldogabbá, ha minden este együtt fekhetnétek, és minden reggel együtt kelnétek.

Minden apró testi, természeti hibájával együtt tökéletesen szereted, úgy véled, készen állsz arra, hogy közösen önálló életet kezdjetek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019