Honnan tudhatod, hogy a pasid a Nagy Ő?

Bolla Gitta
Írta: ,

Szerelem és szerelem között hatalmas különbség lehet, pedig ott és akkor mindig azt hisszük, hogy megtaláltuk azt, akit kerestünk. Vagy mégsem? Olvasóinkat arra kértük meg, hogy meséljék el, melyik volt az a pillanat, amikor rádöbbentek, hogy tényleg megtalálták az Igazit!

Fanni (31), marketinges Kép forrása: instagram.com, @mikutas

„A kezdetektől fogva nagyon szerettem a páromat, de azért nem voltam benne biztos, hogy Ő az.

Valójában nem is gondolkodtam ezen a témán, de akkor döbbentem rá, hogy ő az Igazi, amikor egy veszekedésünk után egymásra néztünk, és azt mondta, hogy hihetetlen, de még akkor is őrülten szeret, amikor veszekszünk. És én is ugyanezt éreztem.

Többször voltam már szerelmes előtte, de vele tapasztaltam meg valójában, mi is ez az érzés pontosan. Azt kívánom mindenkinek, hogy ne az egyik szerelme mellett horgonyozzon le, hanem A szerelme mellett!”

Zsófi (28), üzletvezető Kép forrása: urbanoutfitters.com

Több pasival is jártam, mielőtt megismertem a Nagy Ő-t. Én akkor éreztem azt, hogy ő az, amikor a megismerkedésünk alatt egy pillanatig sem kellett taktikáznom!

Nem gondolkodtam az SMS-eken, vagy hogy mikor hívom vissza. Nem vacilláltam azon, hogy melyik parfümmel fújjam be magam, mert hogy neki azzal tetszek majd jobban, és a ruhákkal ugyanez... Nem voltam szégyenlős, és feszült.

Vele minden simán ment az első perctől fogva! Ha valakinek ilyen még nem volt, akkor szerintem még vár rá az igazi, egymásnak teremtett szerelem.”