Honnan tudhatod, hogy a pasid a Nagy Ő?

Írta: ,

Szerelem és szerelem között hatalmas különbség lehet, pedig ott és akkor mindig azt hisszük, hogy megtaláltuk azt, akit kerestünk. Vagy mégsem? Olvasóinkat arra kértük meg, hogy meséljék el, melyik volt az a pillanat, amikor rádöbbentek, hogy tényleg megtalálták az Igazit!

Fanni (31), marketinges Kép forrása: instagram.com, @mikutas

1/5 Fanni (31), marketinges

„A kezdetektől fogva nagyon szerettem a páromat, de azért nem voltam benne biztos, hogy Ő az.

Valójában nem is gondolkodtam ezen a témán, de akkor döbbentem rá, hogy ő az Igazi, amikor egy veszekedésünk után egymásra néztünk, és azt mondta, hogy hihetetlen, de még akkor is őrülten szeret, amikor veszekszünk. És én is ugyanezt éreztem.

Többször voltam már szerelmes előtte, de vele tapasztaltam meg valójában, mi is ez az érzés pontosan. Azt kívánom mindenkinek, hogy ne az egyik szerelme mellett horgonyozzon le, hanem A szerelme mellett!”

Zsófi (28), üzletvezető Kép forrása: urbanoutfitters.com

2/5 Zsófi (28), üzletvezető

Több pasival is jártam, mielőtt megismertem a Nagy Ő-t. Én akkor éreztem azt, hogy ő az, amikor a megismerkedésünk alatt egy pillanatig sem kellett taktikáznom!

Nem gondolkodtam az SMS-eken, vagy hogy mikor hívom vissza. Nem vacilláltam azon, hogy melyik parfümmel fújjam be magam, mert hogy neki azzal tetszek majd jobban, és a ruhákkal ugyanez... Nem voltam szégyenlős, és feszült.

Vele minden simán ment az első perctől fogva! Ha valakinek ilyen még nem volt, akkor szerintem még vár rá az igazi, egymásnak teremtett szerelem.”

Ágota (32), gyógytornász Kép forrása: indiaearl.com

3/5 Ágota (32), gyógytornász

„Már egy pár hónapja együtt voltunk a férjemmel, amikor berobbant az érzés, hogy ő az igazi. Egyik pillanatról a másikra ugyanis kitalálta, hogy meg szeretné változtatni az életét: bele akart kezdeni egy suliba és munkahelyet váltani. Ez talán elsőre nem túl különös dolog, de az igen, hogy miután kigondolta, első dolga volt, hogy közösen leüljünk és megbeszéljük az egészet.

Még viszonylag friss volt a kapcsolat, ezért ezt őszintén nem vártam el, de ő elmagyarázta, hogy velem tervez, és emiatt szeretné, hogy ez már egy közös döntés legyen, hiszen egy csapat vagyunk.

Ez nagyon meghatott, mert korábban egy férfi sem gondolkodott így. Akkor jöttem rá, hogy ő az igazi!”

Zsuzsi (29), virágkötő Kép forrása: el124.com

4/5 Zsuzsi (29), virágkötő

„Amikor megismertem a páromat, már éreztem, hogy más, mint bármilyen eddigi érzés, de aztán a második randinkon már biztosan tudtam, hogy vele akarom leélni az életemet – sőt abban is biztos voltam, hogy ő is így van velem. Ezt nem lehet megmagyarázni, siettetni vagy késleltetni!

Hiszek a sorsban, és abban, hogy ha két embert egymásnak szántak, akkor azok együtt is lesznek. Voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban, kinek nincsenek, de minden pillanatban megbíztam benne. Tudtam, hogy sosem nézne rá más nőre, és mindig a kapcsolatunk az első!”

Eszter (34), utazásszervező Kép forrása: classygirlswearpearls.com

5/5 Eszter (34), utazásszervező

„Évekig éltem együtt egy olyan pasival, akiről bebeszéltem magamnak, hogy ő az Igazi, de a lelkem mélyén mindig tudtam, hogy ez nincs így. 7 év után sem házasodtunk össze, és hiába próbálkoztunk, a baba sem jött.

Aztán megcsalt, szakítottunk, és megismerkedtem a mostani párommal. 1 év után megkért, aztán amint elkezdtünk próbálkozni, a bébi is összejött. Akkor tudtam, hogy ő az igazi, amikor rám nézett, és először mondta, hogy szeret. Olyan hatással addig semmi nem volt még rám!”

Neked is van egy romantikus sztorid? Írd meg nekünk!