Hogyan válassz magadnak férjet?

Jankovics Anna
Írta: ,
Hogyan válassz magadnak férjet?
Van egy mondás, miszerint esküvő előtt nyisd ki mindkét szemed, mert utána be kell hunynod az egyiket. Húszévnyi férjkeresés, két válás, egy özvegység után el kell mondanom, hogy ez valóban így van. Vannak dolgok, amikre érdemes figyelni, és vannak, amikre nem. Ki lehet tehát az, akivel, nagy valószínűséggel le tudod majd élni az életed?
Szavak, betűk, hangsúlyok
Első és legfontosabb, amire érdemes figyelni, hogy hogyan beszél, viselkedik édesanyjával, szüleivel, testvéreivel. Amikor bekerülsz családjába, veled is így fog beszélni, viselkedni. Érdemes figyelni arra is, hogy helyesen beszél, ír-e, ám ez nem mindig mérvadó.
Arra viszont feltétlenül figyelni kell, hogy szavaival megaláz-e másokat, és hogy mennyit káromkodik, illetve azt, hogy eme szavakat indokoltan használja-e.
Humorérzék
Az élet csak olyan dolgokat produkál, melyekre álmodban sem számítottál. Ezek a történések folyamatos nyomásnak teszik ki kapcsolatodat. A rossz stressz kezelés a legnagyobb ellensége a házasságnak. Érdemes tehát olyan férfival kezdeni, akinek valóban van humorérzéke, nem csak a világ iránt, hanem saját maga irányába is.
Abban az esetben, ha ez nincs meg a férfiban, neked kell tökéjre fejleszteni ezt a tulajdonságodat, vagy meg kell tanulnod azon nevetni, hogy ő azt hiszi magáról, hogy vicces.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba