Hogyan tovább az első randi után? Mit tegyél és mit ne a siker érdekében

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Végre túl vagytok az első randin, amire valószínűleg kellően rákészültél, és ami jó eséllyel sok-sok új, pozitív érzéssel töltött fel. Úgy gondolod, minden rendben volt, és vágysz a folytatásra? Lássuk, hogy hozhatod ki a legtöbbet a randi utáni időszakból!

Nem kell mindenkinek tudnia arról, hogy mivel és kivel töltötted az estédet, még akkor sem, ha tényleg frenetikusra sikerült a randi. Ne írj ki semmit erre vonatkozóan Facebookra (még úgy se, hogy csak te értsd!), ne kürtöld világgá sehol, hogy mostantól egyenes út vezet a boldogságod felé.

Szuper, hogy így érzel, de sosem tudhatod biztosan, hogyan alakul a jövőtök – még akkor sem, ha tényleg egy párt fogtok alkotni! Az sem biztos, hogy a leendő barátod bármi erre vonatkozó infót szívesen viszontlátna, vagy visszahallana, lehet, hogy éppen ez ijesztené el a folytatástól.

Szóval, legfeljebb a legjobb barátnőiddel, igazán közeli szeretteiddel oszd meg az érzelmeidet!

Felhívni ér? Kép forrása: peenty.com

Nem túl jó ötlet, ha rögtön az első randi után nekiállsz telefonálgatni, vagy írogatni, és igyekszel a következő alkalmat a lehető leghamarabb lefixálni. Még csak kezdeti stádiumban van a kapcsolatotok, és bármennyire jó irányba haladtok, nem szabad siettetned az eseményeket.

Sőt akkor jársz a legjobban, ha nem adod ki túl hamar magadat, az érzéseidet, és nem teszed kirakatba, hogy ő a tuti befutó. Bár titkolóznod felesleges, a kezdeményezést ezúttal is nyugodtan átengedheted a srácnak!

Remélhetőleg ő szintén jól érezte magát, és ha így van, egész biztos lehetsz benne, hogy keresni fog, mégpedig záros időn belül.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019