Hogyan tovább az első randi után? Mit tegyél és mit ne a siker érdekében

Hogyan tovább az első randi után? Mit tegyél és mit ne a siker érdekében

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Hogyan tovább az első randi után? Mit tegyél és mit ne a siker érdekében

Végre túl vagytok az első randin, amire valószínűleg kellően rákészültél, és ami jó eséllyel sok-sok új, pozitív érzéssel töltött fel. Úgy gondolod, minden rendben volt, és vágysz a folytatásra? Lássuk, hogy hozhatod ki a legtöbbet a randi utáni időszakból!

Tartsd magadban

Nem kell mindenkinek tudnia arról, hogy mivel és kivel töltötted az estédet, még akkor sem, ha tényleg frenetikusra sikerült a randi. Ne írj ki semmit erre vonatkozóan Facebookra (még úgy se, hogy csak te értsd!), ne kürtöld világgá sehol, hogy mostantól egyenes út vezet a boldogságod felé.

Szuper, hogy így érzel, de sosem tudhatod biztosan, hogyan alakul a jövőtök – még akkor sem, ha tényleg egy párt fogtok alkotni! Az sem biztos, hogy a leendő barátod bármi erre vonatkozó infót szívesen viszontlátna, vagy visszahallana, lehet, hogy éppen ez ijesztené el a folytatástól.

Szóval, legfeljebb a legjobb barátnőiddel, igazán közeli szeretteiddel oszd meg az érzelmeidet!

Felhívni ér?

Nem túl jó ötlet, ha rögtön az első randi után nekiállsz telefonálgatni, vagy írogatni, és igyekszel a következő alkalmat a lehető leghamarabb lefixálni. Még csak kezdeti stádiumban van a kapcsolatotok, és bármennyire jó irányba haladtok, nem szabad siettetned az eseményeket.

Sőt akkor jársz a legjobban, ha nem adod ki túl hamar magadat, az érzéseidet, és nem teszed kirakatba, hogy ő a tuti befutó. Bár titkolóznod felesleges, a kezdeményezést ezúttal is nyugodtan átengedheted a srácnak!

Remélhetőleg ő szintén jól érezte magát, és ha így van, egész biztos lehetsz benne, hogy keresni fog, mégpedig záros időn belül.

És ha nem bírod ki?

Ha képtelen vagy uralkodni magadon, és mindenáron keresni szeretnéd, akkor néhány óra múlva írhatsz neki egy kedves üzenetet. Pár rövidke mondat, amiben biztosítod a srácot arról, hogy jól érezted magadat, bőven megteszi!

Amennyiben hasonlóak az érzései, mint neked, valószínűleg azonnal válaszolni fog. De ha ez nem történik meg, akkor fújj visszavonulót! Ilyenkor sincs veszve minden, viszont ha újból te keresed, akkor az már egyértelmű nyomulásnak számít, ami sem neked, sem a bimbózó kapcsolatotoknak nem tesz jót.


Ezt is olvasd el! Hol a határ a kezdeményezés és a nyomulás között?


Szóval tényleg az a legjobb, ha inkább kicsit türelmes vagy, de ha semmiképpen sem bírsz a gondolataiddal, akkor legfeljebb egy üzenetet írj a randi után.

Végre keres?

Előfordulhat, hogy mindennemű taktikázás feleslegesnek bizonyul a későbbiekben, mert egyértelmű, hogy titeket egymásnak teremtettek.

Ebben az esetben ne kéresd magadat, ne lapozgasd a naptáradat, ne tereld el a szót, mert azzal csak elbizonytalanítod, ami ilyenkor teljesen értelmetlen. Nyugodtan mondd el neki, hogy hozzá hasonlóan te is csodásan érezted magadat, és igazán várod, hogy ismét találkozzatok! Így neki is adsz egy kis extra önbizalmat, ami által még vonzóbb lehet a szemedben.

Ne feledd, a női taktikázás akár jól is elsülhet, de egyáltalán nem azokra a szituációkra van „kitalálva”, amikor minden tökéletesen működik köztetek.

És ha túl gyámoltalan?

Az is megeshet, hogy egy olyan férfival hoz össze a sors, akit kicsit támogatni kell, mert akár egy korábbi csalódás, akár más rossz tapasztalat miatt elvesztette a magabiztosságát.

Ha egy félénk pasi veszi a bátorságot és elhív randira, majd utána újra keres, akkor egészen biztos lehetsz benne, hogy nagyon komolyan gondolkozik veled kapcsolatosan. Amennyiben te is szorosabbra fűznéd a szálakat, ismét kerülnöd kell a macska-egér játékot!

Előfordulhat, hogy valóságos csapásként éli meg az elutasításodat (akkor is, ha nem gondolod komolyan), és esze ágában sem lesz újra felhívni. Ekkor viszont neked kell felvenned vele a kapcsolatot, ami nem feltétlenül tragédia, de mindenképpen a felesleges taktikázás eredménye.

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!