Hogyan sétáltok egymás mellett a pároddal? Ezt árulja el rólatok!

Nagy Niki
Írta: ,

Ma már tudjuk, hogy a testbeszéd nem valami hókuszpókusz, hanem a gondolataink, érzéseink tudattalan kivetülése. Éppen ezért mindig érdemes megfigyelni két ember interakciójánál, hogy milyen az egymáshoz képest viszonyított testbeszédük – és nincs ez másképp akkor sem, ha az a két ember történetesen egy párt alkot. Gondolj bele, hogy hogyan sétáltok egymás mellett a pároddal, ez nagyon sokat elárul a kapcsolatotokról!

Kevés annál megnyugtatóbb dolog van, mintha valaki olyan fogja a kezünket, akit nagyon szeretünk.

Éppen ezért kézen fogva sétálni kifejezetten komfortos, és erősíti a kettőtök közötti összetartozás érzését.

Ha így sétáltok, akkor valószínűleg mindketten egyenrangúként kezelitek a másik felet, nincs alá- és fölérendeltség, kiegyensúlyozott kapcsolatban éltek.

Ezt nemcsak a kézfogás mutatja, hanem az is, hogy egymás mellett, és nem egymás előtt-mögött lépkedtek.

A kézfogás inkább azt jelzi, hogy biztosak vagytok a kapcsolatban, kéz a kézben élitek az életeteket, és annak ellenére, hogy biztosan megvannak a jobb és rosszabb napjaitok, még alapvetően nagyon jó és kiegyensúlyozott párost alkottok.

Ha úgy mentek az utcán, hogy a partnered átkarol, könnyen lehet, hogy minimális szinten bizonyos dominanciát akar fenntartani feletted.

Ez nem jelent feltétlenül rosszat: lehet, hogy csak egyszerűen a hagyományos férfiszerepek híve, és szeretne ő lenni a dominánsabb fél, de az is lehet, hogy kicsit féltékeny típus, és bizonyos szinten kontrollt akar gyakorolni feletted.

Szeretné, ha mások is látnák, hogy hozzá tartozol, vele vagy – de ugyanakkor azt is akarja, hogy biztonságban érezd magad a társaságában.

Onnan tudhatod, hogy nem túl domináns, és nem lesz elnyomó, hogy a kezének pozíciója ellenére is melletted, és nem előtted lépdel, ezért egyenlő félnek tekint téged.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató