Hogyan randizzon egy kisgyerekes pár? Tartalmas program ötletek

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Hogyan randizzon egy kisgyerekes pár? Tartalmas program ötletek

Kép forrása: classy-inthecity.com

Nagyon fontos, hogy a randevúk a hosszú távú kapcsolatokban is megmaradjanak – ezt az örökérvényű és gyakori tanácsot egész biztosan te is hallottad. Az idő előre haladtával azonban egyre nehezebb időt szakítani a közös programokra, főleg akkor, amikor még kicsi a gyermeketek. Bár lényeges, hogy alkalmanként édes kettesben is tudjatok maradni, akár a gyermeketekkel is találhattok alkalmat erre az időtöltésre. Mutatunk néhány ötletet!

Klasszikus kisgyermekes programok Kép forrása: pinterest.com

Részben az is jó a gyermeknevelésben, hogy minden gond nélkül részt vehettek olyan programokon, amiken utoljára talán saját gyerekkorotokban voltatok.

Persze egyáltalán nem aranyszabály, hogy felnőttként nem szabad állatkertbe, vidámparkba, vagy bármilyen más, szabadtéri parkba (pl. dinó- és vadasparkba), tropikáriumba menni, ezektől a kiállításoktól a gyermekek is garantáltan elámulnak.

Tény, hogy nem lazíthattok ugyanúgy, mintha kettesben lennétek, hiszen figyelnetek kell a csöppségetekre, mégsem otthon ültök egész nap.

Mindannyian élményekkel gazdagodtok, és biztosan lesz rá alkalmatok, hogy akár csak pár percet, de kicsit romantikázzatok.

A nagyobb gyerkőcök jobban értékelik az aktívabb programokat, de 3-4 éves kortól már egész nyugodtan elmehettek bobozni, gokartozni, vagy éppen kalandparkba.

Talán azt gondolod, itt még annyi időtök sem lesz a nyugodt egymásra hangolódásra, de pl.

a kalandparkokban rendszeresen felügyelettel is mászhatnak a gyermekek.

Ez azt jelenti, hogy ugyan ott kell lennetek, nem kell végig fognotok a csemetétek kezét – persze, ehhez nem árt, ha tudatosan készültök a programra, és szükség esetén időpontot foglaltok.

De nem muszáj kivonnotok magatokat a feladatok alól, elvégre a randevú lényege, hogy közösen és jó hangulatban múlassátok az időt. Erre pedig kiválóak ezek a programok!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba