Így adod a tudtára, hogy tetszik neked!

Póta Szilvia
Írta: ,

Kevés nehezebb feladat van annál, mint hogy, anélkül tudassuk a másikkal, hogy tetszik nekünk, hogy ezt a szemébe mondanánk. Vannak, akik nem merik megtenni az első lépést, mert félnek a visszautasítástól, mások azért nem kezdeményeznek, mert szeretnének rejtélyesek maradni, de olyan is akad, aki egyszerűen csak hagyománytisztelő és úgy gondolja, hogy a férfiaknak kell meghódítani a nőket. Ha tehát nem akarsz túl közvetlen lenni, ugyanakkor, szeretnél jeleket küldeni kiszemelted felé, próbáld ki a most következő csábító trükköket!

Flörtölsz a testbeszédeddel Kép forrása: intothegloss.com

Használd ki a testbeszéd erejét, és add a tudtára a mozdulataidon keresztül, hogy tetszik neked! Ügyelj a nyitott mozdulatokra, fordulj felé, és keress alkalmat arra, hogy fizikai kontaktust teremthess!

Érintsd meg egy pillanatra beszélgetés közben a karját, vagy tedd finoman a lábadat az asztal alatt az övé mellé! A pozitív testbeszéd jelei közé tartozhat az is, ha időnként játszol a hajaddal, vagy az ékszereiddel.

Ezek a visszafogott, mégis flörtölés értékű mozdulatok mind azt jelzik a férfiak számára, hogy nyitott vagy egy romantikus kapcsolatra.

 

A tekinteted Kép forrása: weheartit.com

A szem nem csupán a lélek tükre, de sok mindent elárulhat a kommunikáció résztvevőinek viszonyáról, és a vonzalomról is.

Beszélgetés közben igyekezz szemkontaktust tartani, ugyanakkor ne bámuld túl sokáig, mert ez utóbbi ijesztő, tolakodó hatást kelthet.

Ehelyett inkább nézz röviden a szemébe, majd finoman ejtsd le a tekintetedet az ajkaira, majd térj vissza ismét a szemeire!

Kombináld mindezt egy kedves mosollyal, és biztos lehetsz benne, hogy felkelted a kiszemelt férfi érdeklődését!

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019