5 tipikus női hiba, amivel mindig elriasztod a férfiakat

Sándor Alexandra
Írta: ,
5 tipikus női hiba, amivel mindig elriasztod a férfiakat

Hiába tűnik úgy, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak, valójában mindketten ugyanazt akarják elérni: a boldogságot. Óriási tévedés, hogy a személyes erő vagy a nyüzsgő életvitel önmagában korlátot jelentene egy párkapcsolat kialakításához. Valójában a következő tényezők állnak a háttérben, ha szeretnél társat, de valahogy sosem jön össze.

Túlagyalás

Mivel minden párkapcsolatokról szóló cikkben muszáj általánosítani valamelyest, mi is megtesszük most: ki merjük jelenteni, hogy a pasik többnyire anélkül mondanak és tesznek dolgokat, hogy annak másod- (vagy sokadlagos) jelentésén gondolkodnának.

Mi, nők viszont képesek vagyunk órákon keresztül tárgyalni, hogy egy bizonyos hím mit, miért és hogyan közölt felénk. Valósággal ízekre szedjük a kommunikációt.


Párt keresel? 5 tipp, amivel véget vethetsz a szingliségnek


Ha szöveges üzenetről van szó, szmájlikban keressük a rejtett szerelmi vallomást, az időzítésben pedig odaadásának vagy nemtörődömségének a bizonyítékát.

Nyilván szeretnél minél teljesebb képet kapni arról, hogy vajon mi jár a fejében, de hidd el: csak távolabb sodródsz az igazságtól, ha belelovallod magadat az ilyesmibe.

Nincs „én”, csak „mi”

A szerelem csodálatos érzés, éppen ezért nagyon könnyű egy párkapcsolatba egyik pillanatról a másikra nyakig belecsúszni.

Ha azonban nem figyelsz arra, hogy a saját életedet is megőrizd, hamar kialakulhat közöttetek egyfajta egészségtelen függés.

Semmiképpen se hagyd, hogy a világod egy egyhónapos viszony körül forogjon, és akár több évtizedes házasság mellett is legyen meg a saját hobbid és baráti köröd – a külön szerzett élmények megbeszélése ugyanis jót tesz a kapcsolatodnak, valósággal felfrissíti azt.

Soha ne tagadd meg magadtól a szíved vágyát csupán azért, mert bizonytalan vagy, hogy a kedvesed mit szólna hozzá!

A szabadságért cserébe viszont ne felejtsd el ugyanezt megadni neki is. Értékelni fogja, hidd el!

 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv