5 hiba, amit a kapcsolat elején elkövetünk és általában szakításhoz vezet

Kovács Andrea
Írta: ,
5 hiba, amit a kapcsolat elején elkövetünk és általában szakításhoz vezet

Kép forrása: India Earl Photography

Egy biztató kapcsolat elején hajlamos lehetsz egy kicsit a szebb oldaladat mutatni, több áldozatot hozni a másikért, és elnézni egy-két apróságot, ami egyébként zavar téged. Ez persze teljesen természetes, de ha szeretnéd, hogy ezúttal tényleg minden jól alakuljon kettőtök között, akkor a most következő 5 dolgot inkább ne kövesd el!

1. Ne kerüld el a fontos témákat

A kapcsolatotok nem csak azon áll vagy bukik, hogy a mindennapi dolgokban jól megértitek-e egymást és hasonló-e az életritmusotok, hanem azon is, hogy a fontosabb, hosszabb távú dolgokról hasonlóan gondolkoztok-e. Persze nem azt mondjuk, hogy már az első héten beszéljetek gyerekekről, házasságról, közös lakásról vagy családról, de egy pont után érdemes feszegetni ezeket a témákat is, hogy mindketten tisztán lássátok, hasonló-e a jövőképetek, van-e közös utatok vagy csak pazaroljátok az időt egymással?

via GIPHY

Vagyaim.hu

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!