5 jel, amiből egyértelmű, hogy nagyon hiányzol az exednek

Szirák Viki
Írta: , Frissítve:

A legtöbb szakítás után elérkezik az a pont, amikor az ex ráébred, hogy hiányzik a társa, a nője. Erre akkor is sor kerül, ha kettőtök közül ő döntött a különválás mellett; a viselkedéséből pedig könnyen fel lehet ismerni az erre utaló jeleket. Ha az alábbi öt dolog igaz rá, biztos, hogy hiányzol a volt pasidnak!

Tegyük fel, hogy jóban váltatok el, ezért nem meglepő, hogy rád ír és megkérdezi, hogy érzed magad.

Az viszont már egészen más kategória, ha az ártalmatlan beszélgetésben utal arra, hogy esetleg összefuthatnátok.

Például még együtt járásotok során láttátok, hogy jön a mozikba nyár végén egy klassz vígjáték, és akkor kitaláltátok, hogy megnézitek.

Persze ez a szakítás után már nem aktuális, ám ha a srác elhinti, hogy ő ráérne beülni rá a hétvégén, az annak a jele, hogy nagyon szeretne találkozni veled.

Ugyanez igaz arra is, ha megemlíti, hogy szívesen kimozdulna otthonról sétálni, de senki sem ér rá...

Ilyenkor azt várja, hogy te felajánld, hogy elkíséred!

A srácok nagy része úgy próbálja kiheverni a szakítást, hogy elmegy a haverokkal bulizni, és véletlenül többet iszik a kelleténél.

Ilyenkor még azzal a reménnyel indul el otthonról, hogy az este végére már egy másik lánnyal lesz együtt, de hamar ráébred arra, hogy ez nem megy olyan egyszerűen.

Amikor pedig az alkohol kifejti a hatását, te vagy az első gondolata.

Ilyenkor annyira hiányzol neki, hogy nem bírja megállni a késztetést, és ír neked egy üzenetet, hátha ébren vagy, és beszélgetnél vele, sőt, akár találkozhatnátok is.

Ez viszont csalóka lehet, mert sok esetben csak az alkohol miatt keres fel az exed, és lehet, hogy józan állapotában már nem tenné.