A férfiak bibliája: Hiánypótló értelmező kéziszótár nőkhöz

Berényi Nóri
Írta: ,
A férfiak bibliája: Hiánypótló értelmező kéziszótár nőkhöz

Kép forrása: fem-fem.nl

Kedves Nőtársaink! Úgy éreztük, hogy már ideje lenne a férfiaknak megismerniük minket, nőket, de úgy igazán. Ezért ezt a cikket elsősorban nem nektek, hanem párjaitoknak ajánljuk. Lehet, ha ezeket a mondatokat nem csak tőletek hallják, akkor könnyebben befogadja majd az agyuk. Bár férfi legyen a talpán, aki a nőket meg tudja fejteni, azért most adunk hozzá egy kis mankót.

Csinálj, amit csak akarsz = Te tényleg elhitted? De cuki vagy! Kép forrása: junebugweddings.com

Amikor eldöntöd, hogy egy nőt beengedsz az életedbe, akkor ezzel együtt vállalnod kell azt is, hogy bizony sokszor nem az lesz egy-egy esemény végkifejlete, amit te szeretnél. De cseppet se aggódj, mert a párod pontosan tudja, hogy mi a legjobb neked.

Így, ha kapcsolatotok elején előadja a laza, szabadságtudatos csajt, akkor élvezd ki azt az egy-két hónapot, amíg tart, mert utána vége a szabadságnak ban.

Legalábbis abban a formában, ahogy eddig te értelmezted. De összességében biztos, hogy sokkal unalmasabb lenne az életetek nélkülünk, szóval tanuljátok meg a leckét és minden rendben lesz.

Beszélnünk kell = Neked véged! Kép forrása: stylemepretty.com

Ha egy nő napközben felhív egy olyan mondattal, hogy este beszélnünk kell, akkor gyakorlatilag már áshatod is a sírodat, mert tuti, hogy rossz fát tettél a tűzre.

És az sem véletlen, hogy az a telefonhívás napközben érkezett, ugyanis imádott hölgyed szeretné, ha egész nap észben tartanád és stresszelnél miatta.

De meg is könnyíti a dolgodat, ugyanis, ha tudod, hogy mi rosszat tettél, akkor konkrét szöveggel is készülhetsz az esti magyarázkodásra.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra