Hazudik neked? 5 lebuktató testbeszéd

Gerber Petra
Írta: ,
Hazudik neked? 5 lebuktató testbeszéd

Kép forrása: unsplash.com

A srácok részéről a leggyakrabban a megcsalás körül fordulnak elő hazugságok, de számtalan más okokból kifolyólag is füllenthetnek, ha személyiségük ráviszi őket. Ahhoz azonban, hogy kiderítsd, szándékosan ferdít, egyáltalán nem fontos neked is durva cselekhez folyamodnod, vagyis nem kell belelesned a mobiljába - bőven elég, ha résen vagy és árgus szemekkel figyeled a testbeszédét. Mai írásunkban hoztunk neked néhány igazán gyanús jelet, amik arra utalhatnak, hogy a pasi bizony hazudik.

Gyakran megérinti az orrát Kép forrása: popsugar.com

Ha arra leszel figyelmes, hogy a párod egy-egy beszélgetés közben gyakran megérinti, dörzsölgeti az orrát, akkor vagy súlyosan viszket az orra, de sokkal valószínűbb, hogy éppen füllent valamit vagy csak egy része igaz annak, amit mond.

Ennek oka az lehet, hogy a füllentés tartalmazó gondolatok még magát a srácot is zavarba ejtik, az érzelmeit azonban minél előbb leplezni akarja, éppen ezért minden erejével azon van, hogy valahogy el tudjon bújni előled.

Kicsit vicces módja ennek éppen az orr vakarás, ugyanis kicsi a valószínűsége, hogy akkora kézzel áldotta meg a sors, hogy el tudna mögé sikeresen bújni.

 

A nyakát vakargatja Kép forrása: hairstyleonpoint.com

Ez az egyik legtipikusabb jel, ugyanis egyértelműen bizonytalanságra utal.

A füllentő ilyenkor a legtöbb esetben a mutatóujjával vakargatni kezdi a fülcimpa alatti területet.

Ugyanis ahogyan az orr esetén is, a hazug szavak bizsergető érzést eredményezhetnek nyaktájékon is és az az oka annak, hogy füllentés közben gyakran a nyakunkhoz nyúlunk.

 

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?