8 dolog, amit a hatalmas szívű lányok mindig megtesznek a rossz pasiért

Szirák Viki
Írta: ,

Vannak azok a lányok, akiknek hatalmas szívük van, és olyannyira kedvesek, megértőek, hogy nagyon sok mindent képesek megbocsátani. Mindig próbálják beleképzelni magukat mások helyzetébe, és emiatt sokkal jobban megértik az embereket. Épp ezért azok a lányok, akik ilyen nagy szívvel rendelkeznek, sokszor a nem megfelelő srácért olyan butaságokat is megtesznek, amiket később mindig meg is bánnak. Ha az alábbiakat te is csináltad már, közéjük tartozol!

1. Volt már arra példa, hogy napokat vártál egy srác válaszára, noha tudtad, hogy a telefonja nála van, és bármikor vissza tudna írni. Mégis, amikor erre 48 órával később sor került, te nem tudtad türtőztetni a lelkesedésed, és szinte azonnal válaszoltál is neki...

2. A pasi már egyszer összetörte a szíved, és nagyon nehéz volt kiheverned a dolgot. Amikor viszont ismét kopogtatott az ajtódon, te adtál neki még egy esélyt, mert úgy hitted, mindenki megérdemel egy újabb lehetőséget. A végén viszont ismét csalódnod kellett benne...3. Folyton kifogásokat kerestél arra, miért viselkedik veled olyan rosszul a pasi, mert szeretted volna meggyőzni magad arról, hogy csak beképzeled a dolgokat. Szeretted volna elhinni, hogy azért nem keres téged, mert összezavarták az erős érzései, vagy hogy amikor lemondja a programot, tényleg fontos dolga van; de sajnos az esetek többségében egyik sem igaz.

4. Az egész világodat köré építetted, és szinte ő volt a legfontosabb személy az életedben, akiért bármit megtettél volna. Miközben neki te egyáltalán nem jelentetted a világot, és csak kis mértékben viszonozta az érzéseidet, ha éppen magányos volt.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019