Hasznos tanácsok, ha végre friss jegyesek lettetek

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Manapság csak ritkán történik minden úgy, ahogy a mesében, legalábbis ami az eljegyzéseket illeti. Vagy őrült sokat kell várnod rá, és el sem hiszed, amikor életed szerelme végre megkéri a kezedet, vagy nem is tudod hova tenni, hogy gyűrűt kaptál, tekintve, hogy az két hónap járás után történt. De mire figyelj, ha végre friss jegyesek lettetek?

Stipi-stopi gyűrű, vagy annál több? Kép forrása: playbuzz.com

Még a hosszú éveket együtt élő párok esetében sem biztos, hogy a jegygyűrűt egy éven belül házasság követi, a néhány havi járás után pedig főleg ésszerű várnotok egy kicsit.

Először is meg kell beszélnetek, hogy ez most valóban olyan gyűrű, amit tényleg komoly szándékok öveznek, és a vőlegényed záros időn belül valóban esküvőt szeretne, vagy inkább csak „lestoppolt” téged.

Persze utóbbi sem feltétlenül elítélendő, egyesek számára a gyűrű egy csodás gesztus, előrelépés, bizonyíték arra, hogy halad a kapcsolat és komolyak az elhatározások.

De nagyon sok férfi nehezen veszi rá magát erre a lépésre, tehát ha nem is teljesen nyíltan, de azért puhatolózd ki, hogy milyen szándék vezérelte, és szeretne-e várni az esküvőig.

Ne rohanjatok egyből időpontot foglalni Kép forrása: http://glamradar.com/

Főleg akkor, ha meglepetés eljegyzésről van szó, nem szabad egyből elrohannotok időpontot foglalni és mindenkit rögtön meghívni.

Nyilván más tészta, ha már azelőtt megbeszéltétek, hogy jövőre esküvőt szeretnétek, hogy a tényleges lánykérésre sor került volna.

Ilyenkor belevethetitek magatokat a szervezésbe, de nem kell már aznap esküvői magazinokat vásárolnod. Eleve érdemes kiélvezned ezt a csodás időszakot, hiszen menyasszonynak lenni legalább annyira különleges, mint feleséggé avanzsálódni.

Ha pedig váratlanul ért az eljegyzés, akkor főleg hagyjatok magatoknak időt, nyugodjatok meg és éljétek tovább az életeteket jegyespárként.

Nem történik semmi, ha csak fél évet hagytok magatoknak a szervezésre, esetleg nem rögtön a következő nyáron kerítetek sort az esküvőre.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019