5 apró jel, hogy a pasid hamarosan megkéri a kezedet

Bolla Gitta
Írta: ,

Egy ideje már vágysz rá, hogy a szerelmed megkérje a kezedet, hiszen biztos vagy abban, hogy vele akarod leélni az életedet, de ő még mindig nem tette fel a nagy kérdést? Ne búslakodj. Ezek a jelek elárulják, hogy valójában már nem kell sokat várnod!

Alig költ valamire Kép forrása: Instagram, @lolo_evers

Minden férfi szeretné lenyűgözni a szerelmét a gyűrűvel, amivel felteszi a nagy kérdést, és egy különleges darab bizony nem két fillér.

Ha a barátod az utóbbi időben feltűnően alig költ bármire, és csak a legfontosabb kiadásokat engedi meg magának, az egy jel lehet arra nézve, hogy valami igazán nagy dolog miatt spórol.

Például, ha a haverjai épp most terveztek be egy olaszországi kiruccanást, és ő valami mondvacsinált ürügyre hivatkozva nem tartott velük, azt is érdemes alaposabban megvizsgálni! :)

Veled tervezi a jövőjét Kép forrása: weddingforward.com

Már együtt vagytok nagyjából több, mint két éve, és időről-időre felmerülnek olyan témák, amikor a lehető legtermészetesebben beszéltek arról, mi lesz majd, ha gyerekeitek lesznek, ha idősek lesztek...

Sosem mondott olyat, hogy nem akar megházasodni, és talán már az is előjött, hogy az esküvőről beszélgettek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019