Felfedezed magadon? 5 jel, hogy hajlamos vagy a hűtlenségre

Szirák Viki
Írta: ,

A hűség elengedhetetlen része a párkapcsolatoknak, ezért is fontos képben lenned arról, mennyire őszinte veled a pasid. Azonban sokan elsiklanak egy másik fontos részlet felett; az, hogy te mennyire vagy elkötelezett és hűséges legalább ennyire elengedhetetlen a hétköznapok során. Az alábbi öt jel pedig arra utal, hogy hajlamos vagy a hűtlenségre!

Hiába élsz párkapcsolatban, magadtól csak akkor említed meg ezt egy ismeretlen társaságban, ha egyenesen rákérdeznek?

Például elmész bulizni a barátnőiddel, és leszólít egy kedves srác a pultnál, akivel beszélgetésbe elegyedsz általános témákról. Ez idő alatt pedig egyszer sem hozod szóba azt, hogy egyébként van pasid, noha lehetőséged lenne rá.

Azt gondolnád, ártalmatlan dologról van szó, és úgysem találkozol többet azzal a pasival, de ha jobban belegondolsz, nem túl őszinte okok húzódnak meg a háttérben!

Valószínűleg tudod, hogy ennek hatására a srác tovább állna, te pedig azt még nem szeretnéd, ezért úgy vagy vele, hogy az elhallgatás nem hazugság; pedig nem sok választja el egymástól a kettőt!

Egyáltalán nem gond, ha jóban váltatok el az exeddel, és időnként felkeresitek egymást, hogy megtudjátok, kivel mi a helyzet.

Az viszont egészen más, ha havonta ráírsz a volt pasidra, mert titkon jó érzéssel tölt el, hogy van talonban valaki más, ha a mostani pasiddal véletlenül szakítanátok.

Ez azonban több okból kifolyólag sem jó ötlet.

Egyrészt az emberek hajlamosak a régi kapcsolataikat idealizálni, így meglehet, hogy szebben emlékszel rá vissza, mint ahogy valójában történtek a dolgok.

Másrészt pedig biztos, hogy téged is nagyon rosszul érintene, ha megtudnád, hogy a pasid időnként felkeresi az exét, ugyanezen indokokból kifolyólag.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba