Hagyd a távkapcsolatot és költözz utána? Kérdések, amiket fel kell tenned magadnak, mielőtt csomagolnál

Berényi Nóri
Írta: ,

Aki élt már távkapcsolatban az tudja, hogy ez nem egyszerű vállalkozás. Egyrészt ott van köztetek az az erős kötelék, ami miatt még működik a kapcsolatotok, viszont nagyon nehéz megélni a mindennapokat a másik nélkül. És a helyzet az, hogy még csak hibáztatni sem lehet azt a felet, akinek ennél többre van szüksége. Így gyakran egész életüket hátrahagyva vállalják a kockázatát annak, hogy szerelmük után induljanak. Ha te is éppen egy hasonló döntéshozatal előtt állsz, akkor ezeket a kérdéseket mindenképpen fel kell tenned magadnak.

Mi köt ide? Kép forrása: pinterest.com

Először is tisztában kell lenned azokkal a tényezőkkel, amik ide kötnek.

Ez lehet család, barátok, munka, a lényeg, hogy mindent gyűjts össze és vizualizáld magadban, hogy milyen lenne ezek nélkül élned.

Ha azt mondod, hogy a munkád nélkül még képes lennél egy kiegyensúlyozott, boldog életet élni, akkor arról már tudod, hogy nem egy gátló tényező, viszont, ha képtelen lennél úgy eltölteni egy hetet, hogy ne lásd a családodat, vagy a barátaidat, akkor érdemes elgondolkoznod a költözésen.

Mióta vagyunk együtt? Kép forrása: pinterest.com

Nyilván nagyon nehéz elengednünk a párunkat, ha még friss a kapcsolatunk, hiszen ilyenkor folyton vele szeretnénk lenni, de egy-két hónap után hidd el, hogy nem tanácsos mindent magad mögött hagynod és követned a szerelmedet.

Ha tényleg egy komoly kapcsolat elé néztek, akkor biztos, hogy kölcsönösen vártok a másikra, viszont, ha a párod válaszút elé állít, akkor ott már elgondolkozhatsz azon, hogy vajon mennyire önző a viselkedése.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019