Ha hozhatnál egy párkapcsolati szabályt, mi lenne az?

Bolla Gitta
Írta: ,

Mi az az egy dolog, amin szívesen változtatnál a kapcsolatodban? Talán most rávágod, hogy „Semmin!”, de gondolj csak bele jobban... Biztosan akad valami apróság! Olvasóinkat is megkérdeztük, milyen szerelmi szabályt vezetnének be a mindennapjaikba!

Zsuzsi (27), közgazdász

„Haha! Ezen felnevettem, mert az Agymenők című sorozat jutott eszembe, amiben a két kocka, Amy és Sheldon párkapcsolati szerződést írtak. Szinte mindent meghatároztak: megfogják-e egymás kezét a moziban, hogyan ünneplik az évfordulókat, és mi történik velük, ha ellenséges erők szállják meg a Földet. Ők nem árultak zsákbamacskát!

Ha lehetne, én azt foglalnám törvénybe, hogy a pasim hetente egyszer lepjen meg egy vacsorával vagy bármi cukisággal. Mert olyan jól esik, és szeretném rendszeresen átélni.”

Anita (33), tanárnő

„Nem tudom, jót tesz-e a szabályozás a párkapcsolatnak.

Mert persze tudnék mondani ezt-azt, amit szívesen megparancsolnék a páromnak, de hova vezetne ez?

Igen, a kapcsolatok nehezek, sokat kell dolgozni rajtuk, és a férfiakat kiismerni lehetetlenség, de azt hiszem, ha ezt elveszítenénk, akkor meg az lenne a baj.

Azt szeretem a férjemben, hogy sosem unalmas vele az élet!”

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019