Ha hozhatnál egy párkapcsolati szabályt, mi lenne az?

Írta: ,

Mi az az egy dolog, amin szívesen változtatnál a kapcsolatodban? Talán most rávágod, hogy „Semmin!”, de gondolj csak bele jobban... Biztosan akad valami apróság! Olvasóinkat is megkérdeztük, milyen szerelmi szabályt vezetnének be a mindennapjaikba!

Zsuzsi (27), közgazdász

1/5 Zsuzsi (27), közgazdász

„Haha! Ezen felnevettem, mert az Agymenők című sorozat jutott eszembe, amiben a két kocka, Amy és Sheldon párkapcsolati szerződést írtak. Szinte mindent meghatároztak: megfogják-e egymás kezét a moziban, hogyan ünneplik az évfordulókat, és mi történik velük, ha ellenséges erők szállják meg a Földet. Ők nem árultak zsákbamacskát!

Ha lehetne, én azt foglalnám törvénybe, hogy a pasim hetente egyszer lepjen meg egy vacsorával vagy bármi cukisággal. Mert olyan jól esik, és szeretném rendszeresen átélni.”

Anita (33), tanárnő

2/5 Anita (33), tanárnő

„Nem tudom, jót tesz-e a szabályozás a párkapcsolatnak.

Mert persze tudnék mondani ezt-azt, amit szívesen megparancsolnék a páromnak, de hova vezetne ez?

Igen, a kapcsolatok nehezek, sokat kell dolgozni rajtuk, és a férfiakat kiismerni lehetetlenség, de azt hiszem, ha ezt elveszítenénk, akkor meg az lenne a baj.

Azt szeretem a férjemben, hogy sosem unalmas vele az élet!”

Vanda (26), marketing asszisztens

3/5 Vanda (26), marketing asszisztens

„Hmmm… hol is kezdjem?

Hogy kevesebbet menjen sörözni a haverjaival, és többet vigyen engem randizni.

Ha veszekedés van, akkor meg lehessen nyomni egy szünet gombot, ahogy Marshall és Lily tette az Így jártam anyátokkal című sorozatban, és azt is szeretném meghatározni, hogy egyik este se felejtsünk el jó éjt puszival búcsúzni egymástól!”

Eszter (30), grafikus

4/5 Eszter (30), grafikus

„Azt a szabályt tartanám fontosnak – és ezt már ezerszer meg is beszéltük a párommal –, hogy ha együtt vagyunk, ne telefonozzunk.

De egyszerűen nem bírjuk ki!

Én folyton az Instagramot pörgetem, ő meg a sportoldalakat böngészi, és ülünk egymás mellett a kanapén… Szörnyű, tudom.

Ki kell találni valami szankciót arra, hogy ettől a rossz szokástól meg tudjunk szabadulni!”

Melinda (31), dietetikus

5/5 Melinda (31), dietetikus

„Az egyik barátnőmék vagy 10 éve tartják azt a szabályt, hogy minden délben felhívják egymást egy kis dumcsira, plusz szerdánként randi napot tartatnak.

Az elején erőltetettnek tartottam, mert úgy gondoltam, hagyni kell, hogy azt csináljuk, amihez kedvünk van.

De most, hogy már én is hosszú távú kapcsolatban élek, és kezd szertefoszlani rózsaszín köd, rájöttem, hogy valójában nagyon hasznos!”