Ha ezek igazak rátok, megnyugodhatsz: igaz szerelem van köztetek

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sajnos, még a legelsöprőbb szerelem is véget érhet szakítással. De az tény, hogy minél erősebb vonzalom és érzelmi stabilitás van köztetek, annál kisebb eséllyel kell számolnod ezzel a fájdalmas végkimenetellel. Vajon honnan tudhatod, hogy köztetek valóban erős szerelem van? Ha ezek igazak rátok, jó időre megnyugodhatsz: nem fenyeget az elválás ténye.

Tisztelitek egymást olyannak, amilyenek vagytok Kép forrása: unsplash

Ennek nem csupán az az oka, hogy jó eséllyel nagyon hasonlítotok, tehát sokkal könnyebben azonosultok egymással, mint mások veletek. Hanem az is, hogy tisztelitek a másik személyiségét, tulajdonságait és véleményét.

Innentől kezdve magától értetődő, hogy semmit sem erőszakoltok rá egymásra, teljesen mindegy, hogy lakberendezésről, szabadidős tevékenységről, vagy életmódbeli változtatásról van szó. Meghagyjátok magatoknak a döntés lehetőségét.

Ez nem azt jelenti, hogy nem hattok egymásra a véleményetekkel, hiszen ez óhatatlan egy párkapcsolatban. Hanem azt, hogy elfogadjátok, ha a másik nemet mond, vagy valamiről másként vélekedik, pusztán azért, mert olyannak szeretitek, amilyen.

Nem zavar benneteket a csend Kép forrása: unsplash

Emlékszel, milyen kínos tud lenni egy randin, ha nincs miről beszélgetni? Vagy amikor bármilyen élethelyzetben beüt az a bizonyos áthatolhatatlan csend?

Nos, ezzel soha többet nem kell szembesülnöd a kapcsolatodban.

Nemhogy zavaró lenne az időnként felbukkanó csend, egyenesen megnyugtató tud lenni, mintha a némaságban a lelketek egyszerűen összefonódna.

Szavak nélkül is értitek egymást, és ide nem csupán a metakommunikációs jelek tökéletes értékelését értjük, hanem azt is, hogy teljesen egy hullámhosszon mozogtok. Egy időben hívjátok egymást, sokszor befejezitek a másik mondatát, vagy éppen egyszerre mondjátok ugyanazt – nem csak testileg, hanem lelkileg is teljesen egymásra hangolódtatok.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019