5 indok, amiért gyerekkel sokkal jobb lesz a kapcsolatotok

Sándor Alexandra
Írta: ,
5 indok, amiért gyerekkel sokkal jobb lesz a kapcsolatotok

Kép forrása: nancyrayphotography.com

„Senki és semmi nem készíthet fel arra, milyen érzés lesz a saját csemetéteket kézbe venni” – vallja Becky Schroeder amerikai blogger, aki mentálhigiénés szakember is egyben. Hangsúlyozza, hogy nem tartja magát tökéletes szülőnek, és a házassága sem immunis a gyermekvállalás jelentette kihívásokra. Mégis boldog anyuka, s ebben a következők miatt is óriási szerepe van a párjának…

Sokat nevettek majd, amikor grimaszol

Még a legkomolyabb pasik sem tudják megállni, hogy ne akarják a csöppséget mosolyra fakasztani. Ennek a legegyszerűbb módja a vicces pofavágás már időtlen idők óta.

Egészen új oldaláról ismerheted majd meg a párodat. Becky a következőképpen fogalmaz: „Olyan grimaszba gyűrődik az arca, amit még sohasem láttam a vele töltött tíz év alatt. Még ha át is fut az agyamon, hogy mi a fenét csinál, látom, mennyire élvezi a műsort a kislányunk.”
 
Ja, és a grimaszoknak méltó kiegészítői lesznek a komplett állatkertet megszégyenítő hangeffektek…

A véletlenszerűen bekövetkező éjszakai kaki mindenkit pikáns helyzet elé állít. Az újdonsült szülőknek egyeztetniük kell, ki hárítja el a vészhelyzetet, a bébi pedig jó eséllyel ordít, hiszen a produktum csípi a hátsó felét. 

Megáll majd az eszed, ahogy az erős férfikezek néhány nap után már rutinszerűen, mégis gyengéden kapják fel a kisbabát, hogy seperc alatt tisztítsanak és krémezzenek popsit, illetve cseréljenek pelenkát.
 
„Úgy csinálja, mintha mostantól ez is szerepelne a munkaköri leírásában” – meséli Becky, akinek a férje a pisitől és a büfitől sem riad vissza. A tiéd sem fog, nyugi!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!