5 ok, amiért gyerekkel sokkal jobb lesz a kapcsolatotok

Sándor Alexandra
Írta: ,
5 ok, amiért gyerekkel sokkal jobb lesz a kapcsolatotok

Kép forrása: nancyrayphotography.com

„Senki és semmi nem készíthet fel arra, milyen érzés lesz a saját csemetéteket kézbe venni” – vallja Becky Schroeder amerikai blogger, aki mentálhigiénés szakember is egyben. Hangsúlyozza, hogy nem tartja magát tökéletes szülőnek, és a házassága sem immunis a gyermekvállalás jelentette kihívásokra. Mégis boldog anyuka, s ebben a következők miatt is óriási szerepe van a párjának…

Tisztelni fog azért, amin keresztülmentél

„Nem volt túl könnyű szülésem, és ezt valaki még nálam is jobban tudja: a férjem” – írja Becky, akinek a párja képes volt órákon keresztül szinte egyszerre fogni a kezét, a lábát, és tartani neki a vödröt. 

Nem titok, hogy az egész terhesség és világrahozatal dolog afféle misztikum a férfiak számára, s ezzel nincs is semmi gond. (Sőt, gyakran a nők is így vannak ezzel, amíg meg nem tapasztalják ők maguk.) 
 
A lényeg, hogy akár apás szülést terveztek, akár nem, a kedvesed szó szerint szuperképességeket fog tulajdonítani neked. És talán egy kicsit elszégyelli majd magát, amikor náthától kényszerül eljátszani a hősi halált…
Sokat nevettek majd, amikor grimaszol

Még a legkomolyabb pasik sem tudják megállni, hogy ne akarják a csöppséget mosolyra fakasztani. Ennek a legegyszerűbb módja a vicces pofavágás már időtlen idők óta.

Egészen új oldaláról ismerheted majd meg a párodat. Becky a következőképpen fogalmaz: „Olyan grimaszba gyűrődik az arca, amit még sohasem láttam a vele töltött tíz év alatt. Még ha át is fut az agyamon, hogy mi a fenét csinál, látom, mennyire élvezi a műsort a kislányunk.”
 
Ja, és a grimaszoknak méltó kiegészítői lesznek a komplett állatkertet megszégyenítő hangeffektek…

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!