Eláruljuk, miért gyakran a harmadik nagy Ő az igazi

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Vannak, akik meg sem tudják számolni, hányszor voltak igazán szerelmesek, mások egy olyan partnerrel sem tudnak büszkélkedni, akiről ezt elmondhatnák. Azonban az emberek túlnyomó részére igaz, hogy a harmadik szerelmük lesz az, aki elkíséri őket életük legjavában. Vajon rád is illik ez az állítás?

Az első nagy szerelem Kép forrása: depositphotos.com

Az első valóban nagy szerelem jellemző módon kamaszkorban éri utol az embert. Igazából fogalmad sincs még semmiről, csak azt tudod, hogy elragadtak az érzelmeid, és most olyat tapasztalsz, amit ez idáig sosem.

Majd megőrülsz azért a srácért, úgy érzed, bármit megtennél érte, és totálisan kiakaszt, ha bárki akárcsak ránéz.

Jó eséllyel rendeztek féltékenységi jelenetet, esetleg ti magatok is összekaptok. Pontosan azért, mert az intenzív érzelmek, a hormonokkal megspékelve erre késztetnek benneteket.

Az mindenesetre biztos, hogy te semmi másra nem tudsz koncentrálni, vagy akár gondolni, csak rá, és teljesen meg vagy sértődve, ha valaki azt meri állítani, hogy ez nem fog örökké tartani.

Miért lesz vége? Kép forrása: thebabetowncollective.com

Mert túlságosan is különböztök, és erre idővel rá kell jönnötök. Mindegyikőtök egyfajta ugródeszkaként használta a másikat, jó eséllyel többször meg is bántottátok egymást.

Ha egy szót kell használnunk erre a kapcsolatra, akkor azt mondhatjuk, hogy viharos. Ugyan megjárjátok a mennyországot, a totális szerelmi bódulatot, a rutintalanságotok pontot tesz a kapcsolatotok végére.

Egyszerűen még nem tudjátok, hogyan kell kommunikálni, ésszerű döntéseket meghozni, a szerelmet gondozni.

Emiatt aztán, ahogy lecsengenek az intenzív érzelmek (legalábbis az egyik fél részéről), záros időn belül véget ér a párkapcsolatotok.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!