Gyakori kifogások, amikkel a pasik mentegetik magukat - Így kezeld a helyzeteket

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Gyakori kifogások, amikkel a pasik mentegetik magukat - Így kezeld a helyzeteket

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, amik azonban nem adnak okot a szakításra. De mi van akkor, ha pengeélen táncoltok, ő azonban folyton kivágja magát az adott szituációból? Ezekkel mentegetőznek gyakran a férfiak, és így kezelheted a helyzeteket!

 „Csak rossz napjaim vannak” Kép forrása: gq.com

Bármit kérsz, azonnal leharapja a fejedet? Hozzászólsz, és máris ingerülten reagál, kitér mindennemű kezdeményezés, beszélgetés elől? Miután úgy, ahogy lehiggadt, közli veled, hogy jobban teszed, ha nem egrecíroztatod mindenféle butasággal, mert rossz napjai vannak?

Oké, tényleg lehet, hogy ez a helyzet, és mélyvízbe dobták a munkahelyén, esetleg a családjával vannak problémái.

De két rossz hírünk is van: először is melletted kellene nyugalomra lelnie, márpedig úgy tűnik, te ugyancsak idegesíted.

A második rossz hír, hogy ha állandósul ez a helyzet, akkor borítékolhatod a szakítást, mert vagy másik nő áll a háttérben, vagy elmúltak az érzelmei. Alaposan nézz a dolgok mögé, ha ezzel rukkol elő!

 „Megváltozom” Kép forrása: pophaircuts.com

Bármi is történt, a lényeg, hogy alaposan megbántott, és nyilván változást követelsz tőle. Ez akkor is természetes, ha nem mondod, és ő könnyen megígérheti, hogy eleget tesz ennek az óhajnak.

De vajon hányszor lehet ezt eljátszani nálad?

Egyszer mindenki is kaphat még egy esélyt, főleg akkor, ha utána egyértelmű erőfeszítéseket tesz azért, hogy valóban kihozza magából azt, ami idáig hiányzott a kapcsolatotokból. Nem mindegy azonban, meddig tart a lelkesedése!

Hosszútávon tervezve nem néhány hétről, de nem is néhány hónapról beszélünk, szóval, ha ennyi időn belül újból ezzel a szlogennel mentegeti magát, akkor ideje végre a sarkadra állnod, és kiadnod az útját.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!