Gyakori katasztrófahelyzetek a nyaraláson - így orvosold őket

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A nyaralás nem feltétlenül alakul úgy, ahogy szeretnétek, főleg nem akkor, ha most vagytok először huzamosabb ideig együtt, vagy ettől a néhány naptól várjátok a megváltást. Még a legtökéletesebbnek induló pihenést is elronthatják a katasztrófahelyzetek, de szerencsére van megoldás!

Rágörcsöltök a nyaralásra Kép forrása: tumblr, owldelirium

Sajnos csak ritkán alakul úgy az élet, ahogy azt eltervezted, és ez különösen igaz a kisebb volumenű dolgokra, mint a nyaralás.

Szinte tipikus, hogy pont a nyaralás közepén robban le a kocsitok, törlik a járatotokat, keverik el a poggyászotokat, vagy éppen kiderül, hogy rossz szobát foglaltak le nektek.

De mit lehet ilyenkor tenni?

Megoldás:

Attól, hogy mérgelődtök, pánikba estek, sajnos nem fog semmi megjavulni, viszont ha egyből a megoldást keresitek, akkor a kellemetlenségen hamar úrrá lehettek.

Minden helyzetből van kiút, ha más nem, hát a biztosítód segíthet, így legalább az anyagiak miatt nem kell bosszankodnotok.

Ha pedig ideiglenesen egy reptéri szállodában kell töltenetek az első éjszakát, hát legyen: végre lesz időtök egész délután ágyban maradni…

Mást takar nektek a nyaralás Kép forrása: tumblr, penseesduchoeur

Könnyen lehet, hogy egészen más az elképzelésetek a nyaralás fogalmáról, ami aztán pillanatok alatt feszültté teheti az egész üdülést.

Például te szívesen megnéznéd a környező városokat, este lenne kedved egy kis romantikus vacsorához, ezzel szemben a barátod egész álló nap a parton feküdne, hogy kipihenje az éjszakába nyúló koktélozást és bulit.

Ez a két nyaralási stílus alapjaiban különbözik, és könnyen érezhetitek, hogy egyáltalán nem illenek össze az elképzeléseitek.

Megoldás:

Először is beszéljétek meg, hogy egyikőtök sem hibás, ebben egyszerűen nem hasonlítotok és kész.

Másodsorban pedig gondoskodjatok róla, hogy mindketten jól érezzétek magatokat: egyik nap jöhet a lustálkodás, a kevésbé meleg délutánon pedig a városnézés.

Legközelebb pedig vigyetek magatokkal barátokat, így még könnyebben osztozhattok a programokon.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019