Te miről szoktál hazudni? A leggyakoribb női és férfi hazugságok

Kerekes Vivien
Írta: ,

Tegye fel a kezét az, aki még sosem füllentett a barátainak vagy a párjának! És most nem eget rengető titkokra gondolunk, hanem szimpla kegyes hazugságra, hogy megelőzz egy felesleges szóváltást, vagy megkímélj valakit a néhány órás szomorkodástól. Nos, valószínűleg nagyon kevés kar lendülne a magasba. Egy ausztrál kutatócsoport most kicsit közelebbről is megvizsgálta ezt a jelenséget, és érdekes megállapításokra jutottak. Ha kíváncsi vagy, mik a leggyakoribb füllentések a nőknél, és miben ferdítenek általában a pasik, most eláruljuk!

"Hidd el, nincs semmi gond, jól vagyok!" Kép forrása: tumblr, hoodoothatvoodoo

Szerinted a nők vagy a férfiak sütik el gyakrabban ezt a füllentést?

Ha most reflexből rávágtad, hogy a lányok, akkor tévedsz: valójában mind a két nem!

A megkérdezettek többsége ezt az apró hazugságot használja a legtöbbször, hogy megakadályozza az esetleges veszekedéseket.

Még annak ellenére is, hogy a kis bosszúságok könnyen felgyülemlenek, és olykor egyszerre robbannak ki belőlünk.

"Ez a régi vacak? Ez nem új, évek óta megvan." Kép forrása: prettydesigns.com

A kutatásban résztvevő nők többsége a vásárlással kapcsolatban veti be a legtöbb füllentést. (Van bárki, akit ez meglepett?)

A fenti mellett szintén az elsők között szerepelt az "egyáltalán nem volt drága" és a "leárazás volt" mondatok – amiket valószínűleg tinédzser korod óta te is használtál már párszor.

De egy kis ruhatárfrissítéssel nincs is semmi gond, hiszen amellett, hogy egy csinos darabban újra és újra elcsábíthatod a párod, sokkal magabiztosabban érezheted magad.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019