7 jel, ami arra utal, hogy gondolatban már sokszor megcsalt

Balatoni Dóra
Írta: ,
7 jel, ami arra utal, hogy gondolatban már sokszor megcsalt

A vélemények megoszlanak azzal kapcsolatban, hogy mi számít megcsalásnak. Vajon hűtlenség az is, ha a párunk gondolatban csal meg vagy csak flörtöl mással? Ezt mindenki döntse el maga, ám ha még azelőtt szeretnéd lebuktatni párodat, mielőtt egy harmadik féllel fizikai kapcsolatot létesítene, légy résen és figyeld a jeleket. Cikkünkben eláruljuk, melyek lehetnek ezek!

Azzal vádol, hogy megcsalod

Többször is azzal vádolt mostanában, hogy megcsalod őt? Őrültségnek tartod és képtelen vagy felfogni, hogyan gondolhat ilyet?

Sajnos lehet, hogy ezt pont azért teszi, mert ő készül hűtlenségre. Valószínűleg ezzel próbálja magát védeni és menteni, hiszen azt sugallja feléd, hogy ő ilyet soha nem tenne.

Ez egyfajta fordított pszichológia, a bűntudatát vetíti ki rád.

Azt vetted észre, hogy mostanában nagyon ingerült a párod, de nem tudod az okát? Mindenkivel mogorva vagy csak veled undok?

Ha kérdezel tőle egy egyszerű dolgot, ő pedig azonnal felkapja a vizet és csúnyán reagál, akkor annak valószínűleg megvan az oka. Sajnos a megcsalás vagy a megcsalás gondolatának a jele is lehet, ha túl gyakran ingerült és kiabál veled.

Próbáld kideríteni, miért csinálja ezt, hiszen ez a bizonytalan helyzet hosszú távon nem tesz jót neked.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!