7 jel, ami arra utal, hogy gondolatban már megcsalt

Balatoni Dóra
Írta: ,
7 jel, ami arra utal, hogy gondolatban már megcsalt

A vélemények megoszlanak azzal kapcsolatban, hogy mi számít megcsalásnak. Vajon hűtlenség az is, ha a párunk gondolatban csal meg vagy csak flörtöl mással? Ezt mindenki döntse el maga, ám ha még azelőtt szeretnéd lebuktatni párodat, mielőtt egy harmadik féllel fizikai kapcsolatot létesítene, légy résen és figyeld a jeleket. Cikkünkben eláruljuk, melyek lehetnek ezek!

Kevesebbet szexeltek

A kevés szexnek természetesen lehet több oka is, lehet, hogy a párodnak nem mennek jól a munkahelyén a dolgai vagy más problémái vannak, de előfordulhat az is, hogy már máson jár az esze.

Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, de azért jobb, ha résen vagy. Próbáld kicsit kényeztetni, öleld meg gyakrabban, mosolyogj rá és gyakrabban érintsd meg.

Ha nincs a képben egy harmadik személy, akkor hamarosan rendbe jönnek majd a dolgok.

Szóvá teszi, hogy mostanában felszaladt rád néhány kiló? Mindennap talál valami olyat, ami nem tetszik neki?

Soha nem dicséri meg a főztödet? Ezek semmiképp nem egy jól működő párkapcsolat jellemzői.

Lehet, hogy mindezt azért teszi, mert úgy érzi, nem te vagy a tökéletes számára, vagy pedig van olyan nőismerőse, aki megtestesíti mindazt, amire ő vágyik.

Ha pedig ez így van, még ha fájdalmas is, jobban teszitek, ha inkább véget vettek a kapcsolatnak. Hidd el, találsz jobbat, aki olyannak szeret majd, amilyen vagy.