5+1 fontos dolog, amit sokkal gyakrabban kellene mondanod szerelmednek

Kovács Andrea
Írta: ,
5+1 fontos dolog, amit sokkal gyakrabban kellene mondanod szerelmednek

Kép forrása: India Earl Photography

Sajnos mindannyiunkkal megesik, hogy nem fordítunk annyi figyelmet a párunkra, mint amennyit megérdemelne. Könnyen előfordul, hogy elfelejtjük, mennyit is jelent egy kedves bók, vagy mennyire fontos bizonyos dolgokat kimondani. Ezért is érdemes magad emlékeztetni arra a pár dologra, amiket a jobbik feled is szívesen hallana.

Egy kapcsolatban fontos, hogy minden érzésedről nyíltan tudj beszélni a pároddal, amibe beletartozik az is, hogy ha megbántott.

Persze nem muszáj minden esetben órákig tartó lelkizést tartani, de az, hogy a pasid tudja, hogy mi bánt, pont annyira fontos neki is, mint neked.

Ne tarts a kellemetlen beszélgetésektől, mert ezek is épp annyira természetesek mint mondjuk az, ha esik az eső. Plusz ha olyan ember van mellette, aki megért, akkor ez inkább felüdülés lesz, mert egyikőtökben sem maradnak tüskék.

Elnézést, ha ez túl egyértelmű lenne, de meglepődnél, hány embernek okoz nehézséget a saját hibáját belátni és esetleg bocsánatot is kérni érte.

Nincs is annál idegesítőbb mint ha a párunk képtelen belátni, hogy ő tehet valamiről és mindenért mást okol, ezért (legalább) te próbálj meg nem ilyen lenni.

Vállalni a felelősséget a tévedéseinkért olyan, mint egy fontos kirakós darabjai – ha ezek hiányoznak sosem lesz teljesen egész a kép.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba