Fontos a korkülönbség egy párkapcsolatban?

Bolla Gitta
Írta: ,

Sokan úgy vélik, nem ideális, ha egy párkapcsolatban túl nagy a korkülönbség a férfi és a nő között, mások szerint azonban ez egyáltalán nem lényeges. Talán nem meglepő, hogy olvasóink véleménye is megoszlik a témáról!

Marcsi (32), személyi asszisztens

„Úgy gondolom, nem könnyű kompromisszumokat kötni, bármilyen életkorban is legyenek a felek, és ez csak még nehezebb, amikor nagy korkülönbségről beszélünk. Nálunk ez 24 év, a párom javára.

Számít az is, milyen kiforrott személyiségekről van szó, illetve hány évesen jönnek össze.

A szex is sokáig működhet, ha szeretik egymást. Hogy mi lesz 20 év múlva? Ki tudja. Az élet teljesen kiszámíthatatlan, egy fiatallal is megtörténhet bármi, ami egy időssel.

Nem azt mondom, hogy élj a mának, de az a biztos, ami MA van, a többi teljesen képlékeny! A lényeg, hogyha szeretitek egymást, akkor ott nincs kor. Örülni egymásnak, egymásért, megélni a pillanatokat, elfogadni, hogy az élet mulandó, és mindig minden változásban van...”

Dóra (34), óvónő

„Huszonéves koromban volt egy nagy szerelmem, akivel több évig együtt voltam, és aki akkor már elmúlt negyven. Imádtam, és nem tudtam volna elképzelni nélküle az életemet, mindent tökéletesnek hittem.

Aztán vége lett, és így 10 év távlatából azt mondhatom, hogy nem volt egészséges. Mert ideig-óráig tartható, de sajnos egyik fél sem éli meg azokat a dolgokat, amiket az adott életszakaszában meg kellene.

Az egyik fél mindig hozzáöregszik vagy -fiatalodik a másikhoz. Nálunk én hasonultam, és emiatt sok buli, fiatalos program, tapasztalat kimaradt az életemből.”

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019