Folyton visszajár az exed? Ez lehet az oka

Kovács Andrea
Írta: ,
Folyton visszajár az exed? Ez lehet az oka

Kép forrása: India Earl Photography

Veled is előfordult már, hogy amikor egy szakítás után épp kezdtél ismét magabiztos és vidám lenni (esetleg meg is ismertél valakit), az exed hirtelen felbukkant az életedben? Mintha lenne egy belső szenzora, ami segít neki megneszelni ezeket az alkalmakat... A kapcsolatfelvétellel persze jól összezavarja a gyógyulási periódusodat. A háttérben számos indok húzódhat meg, az alábbi listában pedig megismerheted a leggyakoribbakat!

Meg akarja mutatni, hogy sokat változott Kép forrása: tumblr, gentle-oblivion

Van az a helyzet, amikor az exed nem szeretné újrakezdeni veled; egyszerűen csak meg akarja mutatni, hogy mennyit változott a szakítás óta.

A bűntudat, amit a történtek miatt érez, még mindig kihatással van az életére, ezért szeretné elérni, hogy mostantól más embernek lásd őt – hogy vedd észre a fejlődést, a javulást, és többé ne kelljen azzal a tudattal lefeküdnie éjszaka, hogy ő rontotta el köztetek a dolgokat.

Be akarja bizonyítani magának, hogy a bűnbak a fiatalabb, tapasztalatlanabb énje volt, vagy ti ketten együtt; a lényeg, hogy nem ő.

Meg akarja tudni, te változtál-e Kép forrása: bloglovin.com

Néha a férfiak úgy gondolják, az egyetlen dolog, ami jobb az új lányokkal való ismerkedésnél, ha egy régi szerelmükkel találkoznak, aki most sokkal szuperebbnek tűnik, mint egykor. Valószínűleg a Facebook ebben fontos szerepet játszik: az exbarátnő feltölt egy képet, és már érkezik is az üzenet.

Ez az érdeklődés általában arra irányul, hogy a volt párod kíváncsi, tényleg ennyire sokat változtál, ő pedig hibát követett el anno, vagy csak ügyesen színészkedsz. Hogy valódi-e az a magabiztosság, ami sugárzott belőled, amikor összefutottatok az utcán, vagy csak több éjszakán át való gyakorlás eredménye. Ha viszont tényleg csak azért tér vissza, hogy megbizonyosodjon róla, jó ötlet volt a szakítás, jobb is, hogy egykor elment tőled.

Vagyaim.hu

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!