Folyton szeretethiányod van? Ezt tedd és ne tedd, hogy többet kapj!

Balatoni Dóra
Írta: ,

Szeretethiánnyal küzdesz? Ne aggódj, nem vagy egyedül, a mai rohanó világban másoknak is van ezzel problémája. Szerencsére nem kell megváltoznod ahhoz, hogy ez másképp legyen, ha azt szeretnéd, hogy kicsit többen szeressenek, a változás érdekében tégy apró lépéseket a mindennapokban. Ha jól begyakorlod a következőket, sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben is!

Szeresd önmagadat! Kép forrása: topinspired.com

Elsőre talán furcsán hangzik, de hidd el, ahhoz, hogy mások szeressenek, első lépésben önmagaddal kell kibékülnöd. Ez nem megy könnyen, de apró lépésekkel elérhető.

Szánj időt önmagadra, próbáld ki, milyen az, amikor önmagaddal randizol!

Ülj be például egy kávézóba és vigyél magaddal egy jó könyvet, sétálj a természetben, látogass el egy múzeumba, menj el egy koncertre vagy nézz meg egy izgalmas filmet.

Fókuszálj önmagadra, töltődj fel pozitív érzésekkel, energiával, majd utóbbiakat sugározd mások felé. Hamarosan érezni fogod az ő szeretetüket is.

Nem követelheted senkitől a szeretetet Kép forrása: trendhunter.com

Bármennyire is szeretnéd, hogy valaki szeressen, nem erőltetheted rá magadat és nem csikarhatsz ki tőle érzelmeket. A szeretet és a szerelem többnyire irányíthatatlan, ha nem kapsz viszonzást, nem a másik fél tehet róla.

Viszont jobb, ha tudod, hogy a szeretet többnyire vonzza a szeretetet, tehát erőltetés helyett annyi a feladatod csupán, hogy szeress!

Tartsd tiszteletben mások érzéseit, gondolatait, ne változz meg a kedvükért, csak hagyd, hogy fejlődj, szeress és ezáltal jobbá váljon a személyiséged.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019