Folyton szakítás a vége: az oka annak, hogy nem fordulnak komolyra a kapcsolataid

Szirák Viki
Írta: ,
Folyton szakítás a vége: az oka annak, hogy nem fordulnak komolyra a kapcsolataid

Kép forrása: unsplash.com

Hiába igyekszel, úgy tűnik, sosem talál rád a mindent elsöprő szerelem. Még ha meg is ismerkedsz valakivel, aki felkelti az érdeklődésedet, úgy érzed, egyszerűen minden igyekezeted ellenére sem sikerül AZT a férfit megszerezned magadnak. Valami történik, ami miatt a srác kilép az életedből, és te megint csak a törött szíveddel maradsz egyedül. De mi ennek az oka?

Meglehet, hogy még túl fiatal vagy ahhoz, hogy férjhez menj és gyerekeket vállalj, de ahhoz lélekben már túl idős, hogy olyan srácokkal ismerkedj, akik csak szórakozni akarnak.

Már nincs kedved hajnali kettőkor egy „Ébren vagy?" üzenetre ébredni, és nem akarsz olyanokkal randizgatni, akik meg sem kérdezik, hogy telt a napod.

Emiatt sokan talán túlságosan komolynak látnak téged, és ez megijeszti őket; pláne, ha ezt meg is mondod nekik egyenesen.

Lehet, hogy mostantól olyan férfiakkal kéne ismerkedned, akik jobban hasonlítanak hozzád, és akik ugyancsak valami olyat keresnek, ami értékes.

Sokszor azért nem találod az Igazit, mert olyan férfiakra pazarolod az idődet, akik nem viszonozzák az érzéseidet. Lehet, hogy eleinte szépen indult a dolog, de egy idő után átalakul mindez: a srác csak szórakozni akar, és nem vágyik komolyra.

Jól érezte magát veled, de tudja, hogy te többet szeretnél, így elkezd fokozatosan kihátrálni az életedből. Ezt persze nem mondja ki, csak érezteti veled.

Furcsa okokra hivatkozva lemondja a közös programokat, főleg este ér rá összefutni veled, és sosem beszél a közös jövőtökről. Te pedig szándékosan nem veszed észre a jeleket, mert tudod, hogy akkor ki kell mondanod, hogy vége.

Sokszor viszont ez az oka annak, hogy nem találod az igazi párodat.