Folyton szakítás a vége: ez az oka annak, hogy nem fordulnak komolyra a kapcsolataid

Szirák Viki
Írta: ,
Folyton szakítás a vége: ez az oka annak, hogy nem fordulnak komolyra a kapcsolataid

Kép forrása: unsplash.com

Hiába igyekszel, úgy tűnik, sosem talál rád a mindent elsöprő szerelem. Még ha meg is ismerkedsz valakivel, aki felkelti az érdeklődésedet, úgy érzed, egyszerűen minden igyekezeted ellenére sem sikerül AZT a férfit megszerezned magadnak. Valami történik, ami miatt a srác kilép az életedből, és te megint csak a törött szíveddel maradsz egyedül. De mi ennek az oka?

Meglehet, hogy még túl fiatal vagy ahhoz, hogy férjhez menj és gyerekeket vállalj, de ahhoz lélekben már túl idős, hogy olyan srácokkal ismerkedj, akik csak szórakozni akarnak.

Már nincs kedved hajnali kettőkor egy „Ébren vagy?" üzenetre ébredni, és nem akarsz olyanokkal randizgatni, akik meg sem kérdezik, hogy telt a napod.

Emiatt sokan talán túlságosan komolynak látnak téged, és ez megijeszti őket; pláne, ha ezt meg is mondod nekik egyenesen.

Lehet, hogy mostantól olyan férfiakkal kéne ismerkedned, akik jobban hasonlítanak hozzád, és akik ugyancsak valami olyat keresnek, ami értékes.

Előfordulhat, hogy túl sok elvárásod van a Nagy Ő-ddel kapcsolatban. Ezt persze senki sem szereti hallani, hiszen mindenhol azt mondják, hogy nem szabad leadni az elvárásokból.

Hogy tilos megalkudni.

Azonban van egy határ, amit könnyű észrevétlenül átlépni.

Elvárod, hogy a srác mindig szakítson rád időt, de közben hagyjon neked elég szabad teret. Hogy figyeljen oda rád, hallgasson meg, de ne legyen túl ragaszkodó. Hogy legyen figyelmes, de férfias. Vicces, de komoly. És a listád így megy tovább, és még ha találkozol is valakivel, aki a legtöbb pontodnak megfelel, inkább nem mész bele a kapcsolatba, mert nem tökéletes.

Vedd le a kritizáló szemüveget, és legyél egy kicsit nyitottabb az ismerkedés terén.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)