Folyton felbukkan az exed? Ez lehet az oka

Kerekes Vivien
Írta: ,
Folyton felbukkan az exed? Ez lehet az oka

Kép forrása: India Earl Photography

Veled is előfordult már, hogy amikor egy szakítás után épp kezdtél ismét magabiztos és vidám lenni (esetleg meg is ismertél valakit), az exed hirtelen felbukkant az életedben? Mintha lenne egy belső szenzora, ami segít neki megneszelni ezeket az alkalmakat... A kapcsolatfelvétellel persze jól összezavarja a gyógyulási periódusodat. A háttérben számos indok húzódhat meg, az alábbi listában pedig megismerheted a leggyakoribbakat!

Meg akarja tudni, te változtál-e Kép forrása: bloglovin.com

Néha a férfiak úgy gondolják, az egyetlen dolog, ami jobb az új lányokkal való ismerkedésnél, ha egy régi szerelmükkel találkoznak, aki most sokkal szuperebbnek tűnik, mint egykor. Valószínűleg a Facebook ebben fontos szerepet játszik: az exbarátnő feltölt egy képet, és már érkezik is az üzenet.

Ez az érdeklődés általában arra irányul, hogy a volt párod kíváncsi, tényleg ennyire sokat változtál, ő pedig hibát követett el anno, vagy csak ügyesen színészkedsz. Hogy valódi-e az a magabiztosság, ami sugárzott belőled, amikor összefutottatok az utcán, vagy csak több éjszakán át való gyakorlás eredménye. Ha viszont tényleg csak azért tér vissza, hogy megbizonyosodjon róla, jó ötlet volt a szakítás, jobb is, hogy egykor elment tőled.

Megbánta a szakítást Kép forrása: thismodernromance.com

Szerencsére nem csak negatív okok állhatnak a visszatérés hátterében. Néha a volt pasi tényleg megbánja a döntést.

Elgondolkodik a helyzeten, és rájön, hogy folyton a rossz dolgokra koncentrált – ahelyett, hogy arra fókuszált volna, amit annyira imád benned. Ekkor megpróbálja felvenni veled a kapcsolatot, hogy kaphasson még egy esélyt.

A kérdés már csak az, hogy te mit érzel iránta?

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!